El Cirera colpeja al principi i al final

17 Abril 2016 Redacció
Imatge del partit de la primera volta Imatge del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Fran Capell)

Un gol als cinc minuts de partit i un altre al final del temps reglamentari, amb el Filial amb deu jugadors, va propiciar la victòria del Cirera contra l'Europa B (2-0) a Mataró.

Lliga, Jornada 28 · Segona Catalana grup II · 17/04/16 · 16:30 hores

CIRERA
2 - 0 EUROPA

Tercer triomf seguit per a un Cirera en alça. Els de Mataró van donar dos cops en dos minuts clau (inici i final de partit) per situar-se a un punt de l'Europa, que es manté al mig de la taula amb 38 punts. Un gol de Joel Pérez, superant de vaselina el porter gracienc després d'una assistència a l'àrea, va obrir la llauna al minut 5 de partit.

El primer temps va resultar molt igualat, però l'Europa no va poder aprofitar cap ocasió per igualar el marcador del qual va anar a remolc tot el partit. A la represa el gol visitant tampoc va arribar, l'Europa es va quedar amb deu a cinc minuts del final per doble groga a Rodón i el local Pau Hernández va fer el 2-0 amb un xut des de fora l'àrea quan el partit ja agonitzava.

CIRERA: Toni, Albertito, Ángel, Laborda (Pineda, 89'), Peque, Pau, Carlos Gómez, Castillo, Toni Redondo (Carrasco, 24'), Romero (Ramos, 46') i Joel.

EUROPA: Enric, Cuadrado, Kevin, Alberto (Estavillo, 46'), Fidi, Xavi Camps, Borrull, Arslane, Rodon, Ricart i Josa (Guti, 46').

ÀRBITRE: Ramses Almeda Millan.

TARGETES: Grogues a Laborda, Tarrés, Albertito i Joel Pérez (Cirera) i a Rodón -dues i expulsió minut 85- i Kevin (Europa).

GOL: 1-0 (Joel, 5'); 2-0 (Pau, 89').

Jornada 28 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.