El duel de filials es queda a Gràcia!

30 Gener 2022 Redacció
Esclat d'alegria al minut 85! Esclat d'alegria al minut 85! Maria Vidal

El segon equip amateur del Vilassar de Mar ha posat les coses molt difícils a un líder que ha deixat els punts a casa al minut 85 (1-0).

Lliga · Jornada 15 · 30/01/22 · Estadi Nou Sardenya · 18:30 h.

EUROPA 1 - 0 VILASSAR DE MAR B

Al primer temps l'Europa ha sortit amb la voluntat de fer-se amb el control del partit, iniciant des del darrere i presentant-se a tres quarts de camp. En aquella zona, ha faltat la coordinació necessària entre la desmarcada i la passada per a superar la darrera línia dels blanc-i-vermells.

L'Europa ha caigut reiteradament en fora de joc, però quan no ho ha fet, ha perdonat en tres ocasions el primer gol. El Vilassar de Mar B, en transicions, ha generat un parell d'ocasions després de la pèrdua de pilota dels graciencs. A la represa, el conjunt de Josep Maria Gené ha intensificat el seu domini i ha controlat molt millor la pèrdua del cuir. Al minut 62, el filial del Vilassar s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió amb vermella directa de Seku, qui després de disputar la pilota s'ha encarat amb l'escapulat Sergi. L'àrbitre ha mostrat la cartulina per un cop de cap del jugador visitant.

Al tram final, una pilota centrada des de banda esquerra -fruit d'una jugada combinada de l'equip- l'ha aprofitat Jandro, tal com venia la pilota, per fer la diana que ha fet esclatar el Nou Sardenya i que dona tres punts molt importants per refermar la condició de líder del grup 5 de Segona Catalana.

EUROPA: Pau, Manel, Morlans, Pol, Dani, Kengo (Shinn, 72'), Gabi (Víctor, 72'), Sergi (Jandro, 72'), Xavi Lao, Hayati (Álvaro, 45') i Michael.

VILASSAR DE MAR B: Edu, Gorka, Gerard, Yustos, Seku, Marco (Peinado, 72'), Ricki (Alberto, 63'), Abde, Éric (Adalid, 33'), Pol i Ivan.

ÀRBITRE: Pablo González Ferrer (Osona), assistit per Anas Dahou Jayhi i Biel Garolera Anfruns (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Kengo i Álvaro (Europa) i a Gerard, Gorka, Yustos, Peinado i el tècnic José María Jiménez (Vilassar de Mar B). Vermella directa a Seku -minut 62- (Vilassar de Mar B).

GOLS: 1-0 (Jandro, 85').