CasaVicens

El Filial assegura la permanència matemàtica

08 Maig 2016 Fran Capell
El Filial deixa la feina de la temporada feta El Filial deixa la feina de la temporada feta Fran Capell

Golejant per 5-1 al Nou Sardenya el darrer classificat de la categoria, el Tecnofutbol, l'Europa B ha certificat, a falta de tres jornades, una temporada més militant a la Segona Catalana.

Lliga, Jornada 31 · Segona Catalana grup II · 08/05/16 · 17 hores

5 - 1 TECNOFUTBOL

L’ Europa ha començat amb molta empenta i al primer quart d’ hora ja ha disposat de diverses ocasions. Borrull ha tingut dues bones oportunitats però Donaire ha intervingut amb encert. A la tercera ha anat a la vençuda i el davanter gracienc ha afusellat per marcar el primer, després d’una excel·lent passada de Valdés a l’espai. No s’ha relaxat el Filial i les ocasions s’han fet presents tot just després del gol escapulat. Borrull -altra vegada- i Camps han tingut a les seves botes el segon, però aquest no ha arribat.

El Tecnofutbol ha estat anul·lat del camp i el primer xut a porta ha arribat per part de Kevin, al minut 20. Arslane, a la mitja hora, ha rebut una gran passada de Chispas i s’ ha plantat davant de Donaire, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser. La primera part ha acabat amb la victòria per la mínima del conjunt gracienc i domini total. La segona part ha començat amb un 'misto' d’ Enric, que havia substituït Pablo, i que Gamboa no ha pogut materialitzar. Camps responia amb una doble ocasió després de jugada personal de Valdés. Al quart d’hora, Fidi ha pujat a l’atac i ha xutat des de la frontal. El porter ha refusat el xut però Chispas ha recollit la pilota morta i ha marcat el segon.

El partit ha passat per una fase més ensopida fins que Danny, de falta, ha reduït diferències amb el 2 a 1. No li ha durat gaire l’alegria al Tecnofutbol, doncs Villo, de córner, ha marcat el tercer. Aquest gol ha enfonsat l’ equip vermell i Villo, altre cop, ha repetit marcant un autèntic golàs des de fora l’àrea. L’ Europa ha seguit amb ganes de marcar i Borrull ha materialitzat el cinquè després d’aprofitar un rebuig després d’un córner.

La fitxa tècnica

EUROPA: Pablo ( Enric 46’), Guille (Chacón 64’), Kevin, Mas, Fidi, Camps, Borrull, Chispas (Villo 61’), Iván Vidal (Arslane, 21' i aquest per Ferri, 46’),Valdés i Josa.

TECNOFUTBOL: Donaire, Jan, Luis Alberto, Lev, Ashirov, Dani, Narayan, Ugalde, Gamboa (Shirali, 58’), Kevin i Danny.

ÀRBITRE: David Martínez assistit a les bandes per Abdelaziz Adjir i Mohamed Bellahbach.

TARGETES: Grogues a Borrull i Chacón (Europa) i a Jan i Danny (Tecnofutbol).

GOLS: 1-0 (Borrull, 12’); 2-0 (Chispas, 60’); 2-1 (Danny, 70’); 3-1 (Villo 72’); 4-1 (Villo, 82’); 5-1 (Borrull, 85’).

Jornada 31 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

El triomf assegura la permanència a Segona Catalana a falta de tres jornades pel final.