El Filial decideix al darrer quart

09 Gener 2022 Redacció
La vida segueix igual per a l'Europa B La vida segueix igual per a l'Europa B Maria Vidal

L'Europa B s'ha imposat en la seva visita al camp del Parc en un duel decidit a la segona meitat (2-3) després de l'empat al descans.

Lliga · Jornada 12 · 09/01/22 · CEM Fort-Pienc · 12 h.

PARC 2 - 3 EUROPA

Els jugadors escapulats han tingut domini del partit, joc i pilota en el gruix del matx. Alguns errors, però, han permès el Parc entrar en el partit, com en la diana inicial que ha servit per veure el primer gol del matí: passada cap enrere que, desafortunadament, Pau no pot controlar bé i acaba ficant-se gol en pròpia porteria.

Amb tot, l'Europa B ha seguit fent la seva feina i, només tres minuts més tard i fruit d'una acció combinada, Manel ha rebut entre línies i ha assistit a l'espai a Xavi Lao per a que aquest, en el mà a mà i superant el porter, tornés a ficar les taules al marcador. Els graciencs han tingut més ocasions clares de gol, però sense materialitzar-ne cap altra tot arribant al descans 1-1.

A la represa l'equip ha sortit conscient que calia definir el partit a favor. El primer pas endavant ha arribat al minut 75, amb la transformació, per part de Xavi Lao, d'un penal que el Parc ha comès sobre ell mateix. El gol de Sergi al minut 86 (prèvia assistència de Manel) semblava deixar sentenciat el matx pels europeistes, però la diana del local Eduard als instants finals del temps afegit ha deixat el marcador més ajustat. Amb tot, els tres punts no s'han escapat i han viatjat cap a Gràcia.

PARC: Albert, Xavier (Héctor, 87'), Carlos Díaz, Tomàs, Pol, Álvaro, Álex (Taegyun, 83'), Gorka (Pau, 74'), Ander (Roger, 59'), Carlos Sola (Eduard, 67') i Marc.

EUROPA: Pau, Morlans (Hayati, 89'), Vargas, Pol, Dani, Kengo, Gabi (Michael, 74'), Manel, Xavi Lao (Cesc, 89'), Álvaro (Sergi, 74') i Dilem (Ibar, 83').

ÀRBITRE: Mohamed Elkasmy Elkasmi (Maresme), assistit per Mohamed Reda Bokadida i Ismael Mchichou Samadi (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Xavier, Pol, Álex, Gorka, a l'entrenador José Luís Veloso -dues i expulsió- i al segon tècnic Mario Marín (Parc) i a Vargas (Europa).

GOLS: 1-0 (Pau -pp-, 11'); 1-1 (Xavi Lao, 14'); 1-2 (Xavi Lao -p-, 75'); 1-3 (Sergi, 86'); 2-3 (Eduard, 93').