El Filial segueix pressionant

El Filial segueix fent pressió al líder El Filial segueix fent pressió al líder Eva Hernández

Victòria al Nou Sardenya de l'Europa B contra l'Atlètic Prat (5-1) per seguir pressionant el líder de la categoria, el Fontsanta-Fatjó. Va costar més del previst superar el rival potablava (es va arribar amb empat a un gol al descans) però finalment la superioritat gracienca es va imposar amb diferència.

Lliga · Jornada 27 · 12/04/15 (12:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Redacció

EUROPA 5 - ATLÈTIC PRAT 1

En una primera meitat espessa de l'Europa, probablement influït per l'horari i la calor, el resultat d'empat a 1 gol -Carlos Torrentbó marcava en el minut 38 com ja comença a ser habitual en els darrers partits, els visitants igualaven el marcador abans d'acabar la primera part en una badada defensiva-, posava en evidència que els joves jugadors del Filial haurien de canviar el xip i posar una marxa més a la segona part. Així va ser.

En una segona part més intensa i amb major nivell d'encert i precisió, els jugadors de David Vilajoana aconseguirien marcar 4 gols, amb un Marc Blanes incisiu en banda esquerra i un Carlos Torrentbó letal en els darrers metres. Així, Blanes en el min 47, Carlos Torrentbó en el 53, Jordi Borrull en el 63 i Josa en el 89, posaven el punt i final a una segona meitat que marca el camí a seguir en aquests 7 partits que resten per acabar la lliga i aconseguir l'objectiu preuat de l'ascens. No cal adormir-se, doncs l'equip està en bona línia.

EUROPA: Joan, Guillem, Kevin, Alberto (Pablo, 46'), Fidi, Chispas (Reina, 60'), Blanes (Nacho, 67'), Josa, Carlos Torrentbó (Suárez, 67'), Rodón i Valdés (Borrull, 60').

ATLÈTIC PRAT: Itiel, Alejandro (Soulaiman, 19'), Bienvenido, Marc, Jonatan, Daniel (Sergio Gómez, 53' i aquest per Óscar Fuentes, 78'), Florentino (Ávila, 46'), Carmelo, Jesús García, Cosme i Ismael.

ÀRBITRE: Arnau Martí Rovira.

TARGETES: Carlos Torrentbó i Guillem (Europa) i Florentino, Jonatan, Bienvenido, Itiel, Ismael i Carmelo (Atlètic Prat).

GOLS: 1-0 (Carlos Torrentbó, 38’); 1-1 (Jonatan, 40'); 2-1 (Blanes, 47'); 3-1 (Carlos Torrentbó, 52'); 4-1 (Borrull, 63'); 5-1 (Josa, 89').