El Filial tanca l'any amb victòria

30 Maig 2016 Nicolás Arlanzón
Tres punts per acabar la temporada Tres punts per acabar la temporada Nicolás Arlanzón

L'Europa B va remuntar i va acabar guanyant per 2-3 al camp de La Llàntia, tancant amb un triomf la seva primera participació en la seva història a la Segona Catalana.

Lliga, Jornada 34 · Segona Catalana grup II · 29/05/16 · 12 hores

LA LLÀNTIA
2 - 3 EUROPA

Sense res en joc, l’Europa va tornar a veure sorprès pel bon inici d’un rival que volia acomiadar-se de la categoria amb una victòria. Des del començament, el conjunt local va intentar fer-se amb el control de la pilota i va buscar insistentment la porteria escapulada. Després de diversos intents, La Llàntia es va avançar aprofitant un error en el marcatge de la defensa gracienca en un servei de falta. Després del gol, el Filial europeista va aconseguit donar-li la volta a la tònica del partit. Amb Borrull com a un dels més destacats al llarg de la primera meitat, l’Europa va anar fent-se poc a poc amb el ritme del partit i va començat a produir les seves primeres ocasions.

El davanter escapulat, que ja ho havia intentat minuts abans, va empatar el matx amb un bon xut col·locat des de la distància. A partir del gol, l’Europa es va tornar a créixer davant un intens La Llàntia que també va buscar, amb menys sort, dominar els darrers instants de la primera part. Malgrat els intents de tots dos equips, el partit va arribar a la mitja part amb un ajustat 1-1. A la represa, els graciencs van continuar amb la seva progressió i van tornar a dominar els primers minuts. No obstant, els locals van ser els primers en avisar en una de les primeres jugades amb un xut llunyà que, Pablo, segur, va poder refusar. Les rematades des de la distància, juntament amb els contraatacs, van ser les dues ames utilitzades per tots dos al llarg de la segona part.

Igual que a la primera part, Borrull va estar a punt d’avançar l’Europa des de lluny, però ni ell ni Ferran -en una jugada posterior al contraatac- van tenir gaire èxit. Qui si que en va tenir va ser Valdés qui, després d’intentar-ho en vàries ocasions entrant des de la banda, va fer el 1-2 amb un nou xut col·locat que va fer inútil l’estirada d’un porter local que prèviament s’havia lluït refusant una falta de Chispas. Pocs minuts després, Borrull, després d’una bona jugada col·lectiva, va marcar el seu segon del matí (1-3).

Aquest gol va ser protestat pels locals, reclamant un possible fora de joc del jugador de l’Europa, cosa que va suposar l’expulsió del porter local. Malgat jugar amb un home menys, La Llàntia no va abaixar els braços i va retallar distàncies. Amb 2-3 al marcador, el partit no va tenir gaire més història.

LA LLÀNTIA: Daniel Sánchez, Carmona, Masero, Artero (Sergio López, 48'), Delfín (Leiton, 44'), Cobo (Antonio Muñoz, 46'), Israel Martínez, Sergio Gutiérrez, Mamadou, Guedes i Said.

EUROPA: Pablo, Guillem Albert, Cuadrado, Pau Mas (Marc Vicente, 56'), Fidi, Chispas, Valdés, Borrull, Estavillo (Varona, 56'), Ricart (Esteve, 46') i Xavi Camps.

ÀRBITRE: Xavier Polo Contel

TARGETES: Grogues a Carmona i Daniel Sánchez -dues i expulsió minut 82- (La Llàntia) i a Valdés (Europa).

GOLS: 1-0 (Masero, 3'); 1-1 (Borrull, 35'); 1-2 (Valdés, 80'); 1-3 (Borrull, 82'); 2-3 (Antonio Muñoz, 87').

Jornada 34 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

Darrer partit de la lliga de la temporada d'estrena de categoria per part del Filial.