El Lloreda posa fi a una històrica imbatibilitat del Filial de l'Europa

25 Octubre 2015 Fran Capell
L'Europa ha deixat en 33 un rècord històric de partits sense perdre L'Europa ha deixat en 33 un rècord històric de partits sense perdre Fran Capell

L'Europa B s'ha vist sorprès per un Lloreda que ha trencat la bona dinàmica del Filial europeista en el present campionat i amb l'1-2 al Nou Sardenya ha posat fi a 33 jornades seguides -entre dues temporades- sense perdre un partit oficial.

Lliga, Jornada 8 · Segona Catalana grup II · 25/10/15 · 17 hores

1 - 2 LLOREDA

L'expulsió de Rodón, a principis de la segona part, ha estat clau per a què l'equip visitant s'hagi emportat els tres punts cap a Badalona. El tècnic local ha estat expulsat amb vermella directa per protestar una de les decisions d'un àrbitre que avui no ha estat gaire encertat.

Ha sortit endollat l'Europa només començar i Blanes, amb la seva velocitat, intentava desbordar al seu defensor una i altra vegada. El primer avís ha arribat al minut 6 quan el jugador escapulat ha fet una bona jugada personal però la seva centrada era aturada per Sergio. Cinc minuts més tard una altra internada de Blanes ha finalitzat amb una centrada perfecta que era rematada per Ferri al pal. Han estat els millors minuts graciencs i a la següent jugada Carlos ha creuat en excés un xut des de la frontal. L'Europa era amo i senyor del partit i el Lloreda arribava amb poc perill a l’àrea escapulada. Però curiosament, el primer a marcar ha estat el conjunt badaloní al minut 17. Loren no ha trobat oposició en el seu xut i aquest entrava com un obús dins la porteria d'Enric que no ha pogut fer absolutament res per impedir-ho.

L'Europa B ha reaccionat ràpid i, tan sols cinc minuts després, una altra incursió de Blanes per banda dreta ha trobat el cap de Carlos, que feia l'empat. A partir d'aquí les forces han anant igualant-se i el Lloreda s'ha fet fort al mig del camp i s'ha aproximat més a la porteria d'Enric. Abans de finalitzar la primera part, Xavi Camps ha llençat una falta a la frontal que s'ha estavellat al travesser del conjunt badaloní.

L'inici de la segona part ha començat amb un xut de Carlos al pal. Poc després ha arribat una de les jugades clau del partit. Rodón ha vist la segona groga en una decisió molt rigorosa de l'àrbitre i l'Europa B s'ha quedat amb deu homes. Això ho ha aprofitat el Lloreda que s'ha vist amb possibilitats de guanyar i ha estirat les seves línies. Tot i això, l'Europa ha seguit intentant portar perill i en un mal refús del porter Sergio, Blanes ha xutat altre cop al pal. L'infortuni escapulat no ha acabat aquí, doncs cinc minuts després Albertito ha aprofitat un xut que s'ha estavellat al pal i ha marcat a plaer l'u a dos que ha acabat essent definitiu. En els darrers minuts, el tècnic local ha estat expulsat per protestar. La darrera ocasió ha estat per a l'Europa quan Guille ha centrat per banda dreta i Mas, que havia pujat a l'atac, ha rematat per sobre el travesser de Sergio.

EUROPA: Enric, Guille, Mas, Alberto, Àlex, Antonio (Chispas,59’), Blanes (Borrull, 76’), Xavi Camps (Víctor 85’) , Carlos, Rodón i Ferri (Valdés, 59’).

LLOREDA: Sergio,Pope (Conesa 76’), Adri, Canario, León, Zeus, Jordi Marco (Teruel 86’), Paulino (Múrcia 86’), Anselmo (Eric 88’), Albertito i Loren (Miguel 66’).

ÀRBITRE: Gerard Rubiralta, assistit per Antonio Bravo i Joan Llistar.

TARGETES: Grogues a Mas, Alberto i Rodón (doble groga) i vermella directe a l’entrenador, David Vilajoana, per part de l’ Europa i Pope, Adri, Zeus, Paulino, Sergio i Miguel per part del Lloreda.

GOLS: 0-1 (Loren 17’) 1-1 (Carlos, 22’) 1-2 (Albertito 73’).

Jornada 8 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

Primera derrota del Filial de l'Europa en 33 partits de lliga consecutius entre la temporada 2014/2015 i l'actual 2015/2016. No perdia des del dia 2 de novembre del 2014.