El més important... Nova victòria!

01 Abril 2023 Redacció
Imatge del partit disputat a la primera volta Imatge del partit disputat a la primera volta Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

Més patida del necessari, però el Filial masculí torna a sumar els tres punts a domicili davant un Cambrils que ho ha intentat (1-2).

Lliga · Jornada 23 · 01/04/23 · Municipal de Cambrils · 18:00 hores

CAMBRILS 1 - 2 EUROPA

Abans de marcar el Jandro al minut 15, el Filial masculí ha tingut tres ocasions molt clares amb molt de domini de la pilota. Un cop passat aquest període, l'equip s'ha relaxat una mica i ells han començat a arribar baixant els europeistes la producció ofensiva. La notícia més destacada ha estat la mínima victòria que l'equip ha portat al descans.

A la represa, els dos equips no han trobat el ritme i el Cambrils ha aconseguit empatar el partit gràcies a Marc. La reacció gracienca ha estat bona i pocs minuts després Víctor ha posat l'1-2 per tornar a avançar l'Europa. El partit ha estat en un 'temps mort' fins que els 10 últims minuts els locals han avançat línies i han pressionat per aconseguir puntuar.

Finalment, però, les accions del Cambrils no han acabat en ensurt per un Europa que torna al camí de la victòria i, de nou, s'apropa a les posicions d'ascens a la nova Superlliga Catalana.

CAMBRILS: Edgar, Aleix, Pol, Álvaro, Andrés Camilo (Roger, 53'), Àngel (Adrián, 84'), Sergi, Joel (Oscar, 57'), Marc, Ramón (Pau, 57') i Aniceto (Guillem, 45').

EUROPA: Martí, Xavi, Sicu, Dani, Morlans, Pepe, Jandro (Samsó, 57'), Sergi (Kengo, 75'), Buba (Adnane, 45'), Víctor (Celma, 89') i Cucu (Michael, 75').

ÀRBITRE: Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat), assistit per Gerard Povedano Jiménez i Youssef Ouchribou (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Marc, Joel, Sergi, Pol, Pau i Guillem (Cambrils) i a Víctor i Jonathan Ruiz -tècnic- (Europa). Vermella directa a Adrián (Cambrils).

GOLS: 0-1 (Jandro, 15'); 1-1 (Marc, 65'); 1-2 (Víctor, 70').

Primera Catalana, Grup III.

Primera victòria en tres partits pel Filial europeista, que torna a pressionar per aconseguir l'objectiu.