El Premià atura la ratxa de l'Europa B

17 Març 2019 Redacció
L'Europa B no ha pogut sumar a Premià L'Europa B no ha pogut sumar a Premià Andrés Satan

Tot i avançar-se molt d'hora al marcador, el Filial de l'Europa ha acabat caient per 2-1 al Municipal de Premià deixant la ratxa en set triomfs.

Lliga · Jornada 25 · 17/03/19 · 12 hores

PREMIÀ
2 - 1 EUROPA

bannercroniquesfilial

Set victòries consecutives. Fins aquí ha arribat la meritòria i històrica dinàmica de triomfs seguits de l'Europa B al grup 2 de Segona Catalana. Aquest matí el Premià ha capgirat el gol inicial escapulat per acabar imposant-se al marcador. Només començar, en la primera jugada d'atac, Albert Martí ha fet el 0-1. El que prometia ser un gran inici per a l'Europa, paradoxalment ha fet més mal que bé. El conjunt escapulat no ha donat suficient ritme al partit arran del gol i després tot li ha anat a la contra.

El Premià, per la seva banda, tampoc ha generat gens de perill fins que, passada la mitja hora, una jugada per banda amb internada a l'àrea ha acabat amb una caiguda del davanter del Premià i l'àrbitre assenyalant un molt més que dubtós penal. Julio Alberto no ha fallat des dels onze metres, establint taules a l'electrònic abans d'arribar al descans. En general, l'arbitratge, falta rere falta, ha marcat de forma subtil part del decurs de l'encontre.

A la represa, el Premià ha pagat amb la mateixa moneda de la primera part a l'Europa, fent gol al primer minut amb una rematada de cap de Barry. A partir d'aquí a l'Europa li ha tocat arriscar per anar a la recerca de punts. El quadre de Carles Moya ha aconseguit arribar a porteria però sense generar excessiu perill. Als darrers deu minuts l'Europa ha intensificat la pressió i Soto -qui ha reforçat l'equip donades les baixes- ha tingut una de molt clara que el Premià ha refusat sota pals. Al darrer minut, Javi no ha sabut definir davant el porter per almenys salvar un empat.

PREMIÀ: Aitor, Assane, Daniel, Xavier, Juliol Alberto, Matías (Marcos, 77'), Àngel, Joan (Marcelo, 66'), Barry (Marc, 89'), David i Borja.

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Manu, Gerard Sastre (Marc Muñoz, 45'), Marc Vicente (Rafa, 72'), Castells (Javi, 86'), Soto, Kengo, Albert Martí (Jan, 45'), Miki Puerto i Roldan.

ÀRBITRE: Àlex Salguero Delgado (Vallès Occidental), assistit per Carlos Roig Palau i Alejandro Morales Ortega (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Assane i David (Premià) i a Miki Puerto (Europa). Vermella directa al tècnic Carles Moya (Europa).

GOLS: 0-1 (Albert Martí, 2'); 1-1 (Julio Alberto -p-, 37'); 2-1 (Barry, 46').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa B posa punt i final a una ratxa de set partits seguits guanyant.