Els punts del derbi de filials es queden a casa!

L'Europa, superior al filial del Sant Andreu L'Europa, superior al filial del Sant Andreu Albert Ramírez

Clar triomf de l'Europa per 3-0 davant el Districte 030, l'equip filial del Sant Andreu. Els escapulats segueixen lluitant per la promoció d'ascens.

Lliga · Jornada 27 · 08/04/18 · 16:45 hores

3 - 0 DISTRICTE 030

Els resultats de la jornada, amb ensopegada dels dos primers classificats, sumats al triomf de l'Europa al Nou Sardenya, deixen l'equip dirigit per David Vilajoana a quatre punts del Mataró (que serien en realitat cinc a superar per l'average), equip que ara mateix marca la promoció d'ascens a Primera Catalana restant 21 punts per jugar.

L'Europa B ha fet un partit molt seriós, sabedor que els dos primers classificats havien punxat al matí. Només hi havia l'opció de tornar a pujar al tren de la lluita per l’ascens i aquest passava per guanyar. Al minut 20 Soto, de xut des de fora l’àrea gran, ha rematat a l’escaire per obrir el marcador. Abans del descans, Enrique tornava a retrobar-se amb el gol per transformar el de la tranquil·litat amb una bona jugada trenada de la línia atacant.

A la represa, es jugadors escapulats han tingut diverses ocasions per ampliar el resultat jugant al contraatac, però el desencert en la finalització ha impedit ampliar les xifres de l'electrònic. No ha estat fins al minut 88 quan Pau Mas, de rematada de cap en un córner, ha deixat signat el definitiu 3-0. El Filial europeista no es rendeix i no dona el braç a tòrcer.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Pau Mas, Marc Vicente, Ayllon, Camps (Marty, 89'), Ferran Esteve (Rodon, 70'), Prats (Dani Jares, 75'), Torrentbó, Enrique (Joan, 89') i Soto.

DISTRICTE 030: Adrià, Sergi Lobo, Sergio Franco, Marc Cervera (José Carlos, 75'), Ismael, Oriol, Daniel, Marc Garcia, Gabriel, Johan (Hao, 65') i Hanchuan.

ÀRBITRE: David Talavera Bielsa (Baix Llobregat), assistit per Marcel Escobar Corvo i Carlos Guerrero Muñoz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Enrique (Europa) i a Oriol, Marc Cervera, Ismael i Marc Garcia (Districte 030). Vermella directa al delegat Roger Gómez -minut 69- (Districte 030).

GOLS: 1-0 (Soto, 20'); 2-0 (Enrique, 40'); 3-0 (Pau Mas, 88').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa segueix buscant la plaça de promoció d'ascens a Primera Catalana a falta de 7 de jornades.