CasaVicens

Els tres punts del Filial, a casa!

Tres punts vitals Tres punts vitals Nicolás Arlanzón

Després de dues derrotes, el Filial ha tornat a guanyar per la mínima davant el Canyelles (1-0) gràcies a un gol de Vidal a la primera part. Permanència virtual un any més a Segona Catalana.

Lliga, Jornada 29 · Segona Catalana grup II · 24/04/16 · 17 hores

1 - 0 CANYELLES

Després d’un inici de partit força dubitatiu per part de tots dos equips, l’Europa ha anat imposant el seu joc a mesura que avançava la primera part. Malgrat no haver comptat amb ocasions clares al llarg dels primers 20 minuts, el Filial gracienc sí que ha tingut el control de la pilota, cosa que li ha permès arribar a l'àrea rival amb un cert perill. Després d’haver pogut avançar-se en una jugada de falta, l’Europa ha vist com Vidal podia haver fet el 1-0 en un u contra u després d’una passada de Fidi a l’espai.

Amb el pas del temps, els escapulats han avançat una mica les seves línies i han augmentat la seva pressió, dificultant la sortida de pilota d’un Canyelles que s’ha vist superat en alguns moments. Gràcies a aquesta millora, ha arribat el que ha estat l’únic gol de la tarda, obra d’un avui omnipresent Vidal. El jugador del Primer Equip, que ha tornat a donar un cop de mà a un Filial castigat per les baixes, s’ha fet amb la pilota al mig del camp i ha aprofitat la seva velocitat per a plantar-se davant del porter i superar-lo col·locant la pilota a la seva dreta. Poc després del gol, el mateix Vidal ha tornat a tenir una nova ocasió després que Josa li cedís la pilota dins de l’àrea, però aquest com el seu xut no ha tingut gaire èxit.

Poc abans del final, el Canyelles ha demanat una mà de Mas dins de l’àrea però l’àrbitre, que després ha aturat el partit complint la nova normativa contra els insults a la grada, no ha assenyalat res. A la represa, la tònica del matx ha canviat per complet, ja que s’ha pogut veure a un Canyelles força més intens davant un Europa que s'ha reconegut menys amb el pas dels minuts. El conjunt visitant ha avisat en diverses ocasions al llarg de l’inici de la segona part, però cap dels seus remats ha suposat gaire perill i aquells que ho han fet han estat refusats per un Pablo que ha estat molt segur en el partit d’avui. Quant als escapulats, Vidal s’ha tornat a carregar a l’esquena un equip que, per més que ho intentava, no aconseguia ni ser precís ni evitar certes distraccions que podrien haver suposat un disgust pels seus interessos.

Una de les oportunitats més clares dels locals ha arribat en una inesperada jugada de Dani i Guille que ha acabat amb un xut del lateral escapulat. Minuts després, els visitants s’han quedat amb deus després de l’expulsió de Ndogo, però pràcticament no han notat la seva baixa al llarg poc temps que restava. Finalment, el Canyelles ha estat a punt d’empatar el partit durant els minuts de descompte, però un providencial Pablo ha aturat el fort xut del seu rival evitant que es repetís el que ja va ocórrer al partit de la primera volta, quan els graciencs van sumar un punt gràcies a un gol 'in extremis'.

La fitxa tècnica

EUROPA: Pablo, Guille, Alberto (Cuadrado, 46’), Mas, Fidi (Alex, 63’), Camps, Borrull (Tacià, 76’), Valdés, Vidal, Ferran (estavillo, 72’) i Josa.

CANYELLES: Albert, Daniel, Sergio (Manel, 76’), Adrián (Edmond, 46’), Manuel, Marc (Eric, 68’), Francesc (Cristian, 76’), Alejandro, Adrià (Ncogo, 68’), Cristian i Vladimir.

ÀRBITRE: Victoria Petrova, assistida per Daniel González i Coral Couso.

TARGETES: Grogues a Camps, Borrull, Josa (Europa) i a Sergio (Canyelles). Vermella directa a Ncogo -minut 88- (Canyelles).

GOL: 1-0 (Vidal, 34’).

Jornada 29 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

L'equip suma 41 punts i, de manera virtual, assegura la permanència a la categoria, situat temporalment al mig de la taula.