Empat contra un dels candidats a pujar

07 Març 2020 Redacció
Albert Martí, autor del gol de l'empat Albert Martí, autor del gol de l'empat Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El Filial del CE Europa ha pogut igualar, a la segona part, el matiner gol del San Juan Montcada per deixar el matx en un 1-1 final.

Lliga · Jornada 23 · 07/03/20 · 17 hores

1 - 1 SAN JUAN MONTCADA

El partit no ha començat bé per a un Europa que ha vist com, als quatre minuts, un error defensiu ha propiciat el 0-1 del visitant Sekou. Exceptuant aquesta acció, que condiciona l'inici del matx, la resta de l'encontre ha tingut els colors blanc i blau de l'Europa.

Els de Montcada no han tornat a tenir cap ocasió clara al primer temps i l'Europa ha gaudit d'una per part de Ricki que no s'ha materialitzat i una altra de Fran amb el seu xut fregant el pal. A la represa, els canvis de l'Europa han propiciat encara més domini escapulat.

Una centrada lateral de Miki Puerto ha estat rematada molt bé de cap per Albert Martí, fent pujar l'1-1 a l'electrònic. A partir d'aquí l'Europa ha posat molta velocitat en el joc i ha tingut opcions pel 2-1 en una rematada de Ricki a mans del porter i una altra de Pol a la sortida d'un córner. Albert Martí també ha tingut la seva per a fer doblet.

EUROPA: Tomàs, Ignasi (Osorio, 81'), Ramon, Pau (Kengo, 74'), Pol, Bernabéu (Marc Muñoz, 45'), Fran (Caldú, 81'), Miki Puerto, Ricki, Víctor i Ryoki (Albert Martí, 45').

SAN JUAN MONTCADA: Yancarlos, Borges, Daniel, Alejandro, Joel, Ruben López, Rafael, Álex (Albert, 80'), Sekou (David, 56'), Víctor (Ruben Pedragoza, 74') i Santiago.

ÀRBITRE: Àlex Patino Pallarès (Baix Llobregat), assistit per Jaime Rodríguez López i Arnau Casanova Muñoz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Víctor i Miki Puerto (Europa) i a Daniel, Borges, Santiago i Joel (San Juan Montcada).

GOLS: 0-1 (Sekou, 4'); 1-1 (Albert Martí, 51').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.