Estrena a casa amb tres punts

10 Setembre 2017 Redacció
L'onze escapulat del partit d'avui L'onze escapulat del partit d'avui RegionalFutbol.com

Després de sumar un empat a domicili en el primer partit, l'Europa B s'ha imposat a casa (3-1) a l'UD Parc, deixant així els punts al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 2 · 10/09/17 · 16 hores

3 - 1 PARC

Primera victòria de la temporada davant el debutant UD Parc, del Pont de la Marina. El partit ha estat disputat, amb una primera mitja hora de domini escapulat i circulació de pilota ràpida i precisa, amb arribades amb perill. Així ha estat com al minut 34 Rodon, en una entrada des de la segona línia, ha rematat a gol amb una mica de sort fruit del rebot amb el defensa. La piloa ha acabat al fons de la xarxa.

A la segona part, el Parc ha apretat més i ha portat el perill a la porteria escapulada a pilota aturada. Els visitants han estat a punt de marcar en dos córners consecutius, però la sort ha estat la gran aliada dels locals. El Filial ha cedit el domini als visitants esperant jugar al contraatac i així ha estat com, en una bona jugada trenada, la centada de Ferran al primer pal l'ha aprofitat Pol, que entrant amb força xutant amb qualitat i superant el porter visitant. El Parc no ha abaixat els braços i en una jugada enrevessada al minut 85 dins l'àrea ha provocat unes mans del defensa escapulat. Des dels onze metres, Ander ha aprofitat per fer el 2-1.

Amb el Parc abocat a l'atac, un últim contraatac dels escapulats al minut 90 amb conducció de Soto, s'ha convertit en el 3-1. Soto ha centrat i Ferran Esteve, arribant des del darrere, ha acompanyat la pilota al fons de la xarxa i ha tancat el marcador.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Marc Vicente, Guillen, Ayllon (Ignasi, 78'), Camps, Ferran Esteve, Prats (Soto, 63'), Enrique, Rodon i Alieu (Pol, 70').

PARC: Ricard, Alejandro (Mouad, 68'), Jaime, Ángel, Tomás, Guillem Pons, Ander Alonso, Ander Werckmeister (Guillem Camps, 76'), Oriol, Eduard (Javier, 60') i Ibrahim (Antonio, 68').

ÀRBITRE: Brahim Benkhay Aitkhayi (Barcelona), assistit per Saïd El Hamoudi El Hammoudi i Àlex Del Valle Giménez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Alejandro, Ander Alonso, Jaime i Ángel (Parc).

GOLS: 1-0 (Rodon, 34'); 2-0 (Pol, 72'); 2-1 (Ander Alonso -p-, 85'); 3-1 (Ferran Esteve, 90').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Primer partit a casa i primera victòria de la lliga.