Fent història a domicili!

13 Gener 2020 Redacció
Eufòria al vestidor visitant Eufòria al vestidor visitant CE Europa

L'Europa B aconsegueix fer caure el Vallbona a casa seva (0-2) després que els locals hagin mantingut invicte el seu feu durant un any i mig.

Lliga · Jornada 16 · 12/01/20 · 12:15 hores

VALLBONA
0 - 2 EUROPA

Espectacular partit d'un Filial ple de baixes que, no obstant, les va superar amb empenta i dedicació. Les ocasions van arribar d'hora, com en una bona combinació entre Ricki i Javi, remantant aquest últim fora per ben poc. No obstant, el propi Javi faria el 0-1 en un contraatac, marxant de dos contraris i aixecant la pilota per sobre el porter.

L'Europa va tenir ocasions com per marxar 0-4 al descans, però la pilota no va voler entrar més al primer temps. El Vallbona, no obstant, va topar amb el travesser en la seva millor opció. A la represa, els locals van fer una passa endavant, però l'Europa no va perdre el control del partit, tenint ocasions clares com una de Ricki que, un cop regatejat el porter, no la va saber finalitzar.

Finalment, en una jugada on l'Europa va enganxar desorganitzat el Vallbona, Miki Puerto, des de l'esquerra i amb efecte cap a l'altre pal, ha fet el 0-2 al minut 76. En la millor dels locals a la represa, Tomàs va treure una bona mà a baix per evitar que el marcador fos més estret.

VALLBONA: Gerard, Ignacio, Ruben (Ivan, 87'), David, Carlos, Sergio, Dídac (Dylan, 81'), Cristian Poyatos, Gerard (Cristian Pujol, 67'), Albano i Miquel (Roger, 55').

EUROPA: Tomàs, Pau (Ignasi, 45'), Ramon, Pol, Kengo, Bernabéu, Fran (Víctor, 68'), Miki Puerto, Javi (Pepe, 81'), Ricki i Ryoki (Antonio, 58').

ÀRBITRE: Sergi Roig Prat (Maresme), assistit per Marc Salas Bosch i David Romero Sánchez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ruben Tardio, Ruben Penella, Sergio i Juan Carlos (Vallbona) i a Lluís, Ryoki, Pol i Javi (Europa).

GOLS: 0-1 (Javi, 16'); 0-2 (Miki Puerto, 76').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa es manté a la part alta amb 29 punts.