CasaVicens

Festival de gols per a mantenir-se ferm com a líder

20 Març 2022 Redacció
Fins a set vegades s'han abraçat els jugadors del Filial durant el partit Fins a set vegades s'han abraçat els jugadors del Filial durant el partit Maria Vidal

L'Europa B ha superat clarament el Montcada per 7-0 al Nou Sardenya en un duel sentenciat pràcticament al descans.

Lliga · Jornada 21 · 20/03/22 · Estadi Nou Sardenya · 17 h.

EUROPA 7 - 0 MONTCADA

Els graciencs han sortit decidits a pel partit i a no donar opció a cap sorpresa aquesta jornada. En quinze minuts, el duel ha començat a estar encarrilat amb el 3-0 al marcador de l'estadi Nou Sardenya.

El primer gol ha arribat al minut 7, quan una recuperació de pilota al mig del camp ha finalitzat amb la rematada de Sergi Hernández al fons de la xarxa. Un minut després, una progressió de l'Europa per banda dreta ha provocat una centrada de Jandro des de la línia de fons que Michael, de cap, ha rematat dins del marc rival.

No podia faltar a la festa el màxim golejador de l'Europa, Xavi Lao, qui ha fet el 3-0 al quart d'hora. L'Europa ha tingut opcions per ampliar diferències en un primer temps completament dominat, però la pilota no ha volgut entrar més vegades dins la porteria del Montcada.

A la represa, el mateix Xavi Lao ha deixat el duel vist per a sentència amb el 4-0, fruit d'una pena màxima que ha transformat a l'estil Panenka. En el balanç ofensiu dels visitants cal anotar una vaselina que ha picat al travesser de la porteria escapulada. Al minut 60, tota opció de miracle pel Montcada ha quedat en res quan l'equip ha perdut un home sobre la gespa en veure Chino dues targetes grogues.

Quan el 4-0 semblava el resultat amb el que s'arribaria als minuts finals, l'Europa ha arrodonit la festa amb 3 gols en 5 minuts: del 84 al 89 Dilem -per partida doble- i Arche, s'han apuntat a la festa.

EUROPA: Pau, Manel, Morlans, Pol (Ibar, 65'), Viñas, Kengo, Jandro (Ibu, 77'), Sergi (Arche, 65'), Xavi Lao (Dilem, 77'), Víctor i Michael (Gabi, 45').

MONTCADA: Dani, Chino, Angel, Amin (Yassir, 45'), Cali, Éric, Emmanuel (Pol, 45'), Oriol, Salas (Ruben, 45'), Yacuba (Moreno, 66') i Lucas (Rivero, 45').

ÀRBITRE: Sergi Vidal Rodríguez (Baix Llobregat), assistit per Roger Travet Rascón i Raúl García Poyatos (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Pol (Europa) i a Amin, Chino -dues i expulsió minut 60- i Pol (Montcada).

GOLS: 1-0 (Sergi, 7'); 2-0 (Michael, 8'); 3-0 (Xavi Lao, 15'); 4-0 (Xavi Lao, 50'); 5-0 (Dilem, 84'); 6-0 (Arche, 86'); 7-0 (Dilem, 89').