global blanc

Un penal al començament de la segona meitat condemna els de Jona

14 Octubre 2024
Un penal al començament de la segona meitat condemna els de Jona Lluis Basart

El Filial masculí suma un segon empat consecutiu després d'un 1-1 contra el Reus FC Reddis.

El nostre Filial masculí i el Reus FCR es van repartir els punts el diumenge al Municipal de Reus. Buba va marcar el primer gol minuts abans del descans. Una conducció d'Ibuki va acabar als peus de Buba, que va encarar i va decidir xutar, amb la bona sort que després d'un rebot la pilota va acabar dins la porteria. Els de Jona van fer un partit molt seriós i van evitar que la primera meitat el Reus tingués el control de la pilota.

Així i tot, els locals van anar de menys a més i abans del descans ja van fregar l'empat als peus de Torrents. La segona meitat va començar amb un penal a favor del Reus. Ramon Folch va transformar-lo des dels 11 metres i va posar l'empat al marcador. Després del gol, Aitor Serrano i també Folch van tenir una ocasió per culminar la remuntada, però Álvaro primer i després Torrents sense voler, van evitar els gols. Els locals van superar en intensitat els de Jona i van gaudir de més control i arribades.

Els darrers quinze minuts, el partit es va trencar, i la falta de cames i de resistència va propiciar algunes ocasions per a l'Europa per trencar l'empat i endur-se la victòria, però no va poder ser amb bones intervencions d'Alejandro. El partit acabava amb empat i el Filial ja pensat en el següent rival. Els de Jona reben aquest cap de setmana la visita del Cerdanyola al Nou Sardenya.

EUROPA: Alvaro, Villa (Dani, 78'), Albert García, Buba, Roman (Pau Sala, 78'), Ibuki, Sergio Romero (Marc Anglès, 64'), Marc Fuster (Sergi Basart, 73'), Ian, Alejandro, Bohdan (Aiman, 64').

REUS FCR: Alejandro, Francesc Xavier, Fernando Nicolás, Francesc Xavier Jaime Serrano, Ramon, Ricardo, Aitor (Marc, 76'), Joan (Josep Ramon, 76'), Andy, Pau (Pol, 67'), Sergi.

ÀRBITRE: Angel Berjaga, Albert Sans, Daniel Caceres.

TARGETES: Grogues a Albert García per part de l'Europa i grogues a Francesc Xavier, Fernando Nicolas, Ramon i Ricardo per part del Reus FCR.

GOLS: 0-1 (Buba), 1-1 (Ramon Folch).