Golàs i tres 'Pons'!

04 Octubre 2020 Àngel Garreta
Arnau Pons celebra el seu golàs! Arnau Pons celebra el seu golàs! Àngel Garreta

Millor inici de lliga impossible pel Filial de l'Europa, primer equip federat en començar la lliga. Victòria a casa contra el Sant Ignasi (1-0).

Segona Catalana · Jornada 1 · 04/10/20 · 19:30 hores

1 - 0 SANT IGNASI

Sensacional primer temps dels escapulats en l'estrena del campionat. Al primer quart d'hora la pressió alta i la pressió després de perdre alguna pilota per part dels escapulats ha estat digne de videoteca i de cursos de futbol. Al minut 9, Castells ha rebut una passada enrera, a tocar de la frontal, després d'una gran jugada individual de Fàbrega. El seu xut potent ha picat al travesser!.

Però si el de Castells hauria sigut un gran gol, golàs és el que ha acabat decidint el marcador: Arnau Pons ha engaltat un obús molt llunyà i potent, bombejat, que s'ha colat per l'escaire del pal llarg. Una meravella!. A la represa, Ricki ha volgut imitar el seu company amb un xut també bombejat des de més de 20 metres, però aquest ha sortit per sobre el travesser.

El Sant Ignasi no li ha perdut la cara al partit en cap moment i també ha intimidat la porteria defensada per Madiop en alguna acció a pilota aturada i xuts creuats. Al minut 75 l'Europa podria haver sentenciat en un xut creuat de Ricki que ha refusat estirant-se el porter Jordi. En segona acció de la jugada, Carlos ha tornat a rematar i Jordi ha resultat més providencial encara pel seu equip traient la pilota gairebé de la base del pal amb el guant.

Al minut 84, Marçal ha perdonat la sentència en un mà a mà forçat on el porter visitant, estirant-se en diagonal, li ha endevinat la intenció. Acte seguit, gol anul·lat al Sant Ignasi per fora de joc. Al minut 87, el davanter Ricki ha rebut una molt rigorosa segona targeta groga i l'Europa, amb 10, ha hagut de defensar set minuts (tres reglamentaris més quatre d'afegit) els intents desesperats del Sant Ignasi per rascar un punt, punt que l'Europa no ha concedit, lligant al sac el botí.

Fitxa del partit · Acta de la FCF

EUROPA: Madiop, Shin, Vargas, Pol, Fàbrega, Kengo, Forki (Thiago, 81'), Víctor, Pons (Marçal, 68'), Castells (Carlos,  60' i aquest per Albert, 91') i Ricki.

SANT IGNASI: Jordi, Oriol, Pablo, Javi, Fini, Nacho (Pablo Espinós, 56'), Joan, Víctor, Mateo (Fede, 68'), Pol i Marc (Carlos, 56')

ÀRBITRE: Sergi Baño González (Vallès Occidental), assistit per Víctor Virgili Esteban i Roger Pons Salvatell (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Víctor, Pons, Marçal i Ricki -dues i expulsió minut 87- (Europa) i a Oriol, Pablo, Fini i Víctor (Sant Ignasi).

GOLS: 1-0 (Pons, 30').

Campionat de lliga de Segona Catalana Grup 2, subgrup B.

Primer partit de lliga i primer triomf de Josep Maria Gené al capdavant de la banqueta escapulada.