Golejada... finalitzada al minut 88

22 Gener 2022 Redacció
Xavi Lao -en una imatge d'arxiu- ha obert i tancat el marcador Xavi Lao -en una imatge d'arxiu- ha obert i tancat el marcador Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

Golejada del Filial escapulat en la seva visita a Barberà (1-5)... amb partit suspès per l'àrbitre a pocs instants de finalitzar el matx.

Lliga · Jornada 14 · 22/01/22 · Mpal. Antoni Serra i Pujol · 19:50 h.

BARBERÀ 1 - 5 EUROPA

A pocs minuts de finalitzar l'encontre, l'assistent ha cridat l'àrbitre i, posteriorment, aquest ha expulsat el porter local. Aquesta acció ha provocat un allau de queixes del conjunt local i el col·legiat del partit ha decidit donar llavors el duel per acabat. Un duel que ha registrat un clar 1-5 per a l'Europa i on la FCF haurà de decretar com el resol, si jugant els pocs instants finals o, donat el marcador, donar-lo per formalment acabat.

Centrant-nos pròpiament en el partit, primer temps controlat pel Filial gracienc, jugant gairebé tots els minuts a camp contrari, combinant bé amb possessió de la pilota. En una pilota lateral centrada per Manel, Xavi Lao ha enviat el primer al fons de la xarxa de cap. Cinc minuts més tard, seguint amb la mateixa fluidesa en el joc i trobant passades interiors. En una d'aquestes s'ha generat una falta a la frontal que ha executat Michael de manera magistral per enviar-la a l'escaire.

Amb tot, el Barberà ha aprofitat una de les poques pèrdues de pilota de l'Europa per fer una ràpida contra que ha finalitzat en un córner on, després de servir-lo i refusar Pol, el cuir toca en Aladar i s'ha convertit la jugada en l'1-2. El gol ha donat energia al conjunt local, però abans d'arribar al descans, Álvaro ha fet pujar l'1-3 al marcador de nou de tir lliure directe. A la represa el Barberà ha augmentat la pressió, fent-ho a la meitat de camp de l'Europa. Els graciencs, però, han seguit controlant el cuir i Pol Aldabó, al minut 65, ha començat a finiquitar el partit rematant de cap l'1-4.

Set minuts més tard, un xut de Gabi refusat pel porter ha servit per a que Xavi Lao acabés de tancar el marcador. Un marcador que ara haurà de ser validat per la FCF.

BARBERÀ: Juan, Sergio, Joan, Alexis, Aladar, Manel (José Antonio, 75'), Kevin, Gabriel, Carlos Enrique (Antonio, 62'), Èric (Carlos Raya, 62') i Óscar (Andrés, 75').

EUROPA: Pau, Manel (Monde, 83'), Pol, Ibar, Guillem, Kengo, Gabi, Álvaro (Shinn, 75'), Xavi Lao (Cesc, 83'), Hayati (Sergi, 57') i Michael (Vargas, 75').

ÀRBITRE: Lluc Bargues Busquet (Penedès-Garraf), assistit per Mohamed Salim Alouiz i Roger Escuderos Cardona (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Adrian -a la banqueta-, Antonio, Èric, Carlos Raya, Óscar, Manel, Gabriel i a l'entrenador Ángel Borreguero (Barberà) i a Álvaro (Europa). Vermella directa al porter Juan -minut 86- (Barberà).

GOLS: 0-1 (Xavi Lao, 15'); 0-2 (Michael, 20'); 1-2 (Aladar, 39'); 1-3 (Álvaro, 44'); 1-4 (Pol, 65'); 1-5 (Xavi Lao, 72').

Segona Catalana Grup V.

Contundent triomf després d'haver encaixat la setmana passada tot just la segona derrota en tot el campionat.