Golejada per a seguir fent càlculs

L'Europa B segueix donant guerra L'Europa B segueix donant guerra Albert Ramírez

El Filial de l'Europa no ha perdonat a casa el Piferrer (7-0) i ha golejat tot esperant ensopegades rivals per poder seguir somiant amb l'ascens.

Lliga · Jornada 31 · 06/05/18 · 16 hores

7 - 0 PIFERRER

Dos rivals té l'Europa en el seu, no ho neguem, complicat camí: el Mataró -que avui ha punxat- i l'Argentona -que manté les distàncies-. No obstant, el Filial escapulat sap que ell ha de seguir fent la seva feina i esperar, en les tres jornades restants, alguna carambola que permeti colar-se dins la segona plaça de la lliga.

Quant al partit, tot i l'escandalós marcador el conjunt escapulat no ha obert el marcador fins el darrer minut del primer temps, amb una diana de Ferran Esteve. Durant tot el primer temps el Piferrer ha estat ben col·locat al terreny de joc i a l'Europa li ha costat la darrera passada en atac.

Al segon temps tot ha canviat. Dos gols ràpids de Prats i Enrique, passats els deu minuts de la represa, han marcat una distància de 3 gols que ha suposat massa càrrega sobre l'esquena de l'equip visitant. El quadre dirigit per David Vilajoana ha ampliat el seu sac de gols fins arribar als set i veient com s'estrenaven com a golejadors Joan Pijuan i Miquel Pons.

EUROPA: Joan Compte (Carlos Pardo, 73'), Guillem Albert, Dani Jares, Pons, Ayllon, Camps, Ferran Esteve, Prats, Enrique, Pol Grau (Marty, 64') i Soto (Joan Pijuan, 64').

PIFERRER: Nadal (Nogués, 73'), Vega, Silva, Tobal, Andrade, Gómez, Cordova, Naranjo (Flores, 70'), Tortosa i Ainsa.

ÀRBITRE: Javier Martín Varas (Barcelona), assistit per Joan Arriaga Pérez i Ivan Mendoza Avecilla (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Ferran Esteve, 44'); 2-0 (Prats, 56'); 3-0 (Enrique, 57'); 4-0 (Ferran Esteve, 61'); 5-0 (Joan Pijuan, 71'); 6-0 (Camps, 77'); 7-0 (Pons, 83').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa segueix pressionant els dos equips que té davant esgotant tota possibilitat matemàtica de disputar la promoció d'ascens.