Gran punt al camp del líder

11 Novembre 2018
L'Europa ha plantat cara al líder L'Europa ha plantat cara al líder Andrés Satan

L'Europa B ha fet un gran partit en la seva visita a Mataró (1-1) rascant-li un punt al líder i tenint opcions de sumar-ne més.

Lliga · Jornada 11 · 11/11/18 · 17 hores

MATARÓ
1 - 1 EUROPA

El primer quart d'hora d'encontre ha sigut dominat pel Mataró, però sense crear excessiu perill. Quan l'Europa ha controlat els espais i ha basculat millor, la batuta ha canviat de mans, gaudint de fins a tres ocasions clares. No obstant, la mala sort ha fet acte de presència a un minut d'arribar al descans en una falta directa de Daniel Prieto que ha acabat al fons de la xarxa.

Només començar la segona part, penal sobre l'Europa que el col·legiat no ha volgut assenyalar. No obstant, el Filial europeista ha reaccionat ràpid, fent l'empat en només tres minuts, gràcies a una centrada de Marc Muñoz que s'ha enverinat i ha acabat al fons de la xarxa. A partir d'aquí, encontre d'anada i tornada, però amb les ocasions més clares per a l'Europa, gaudint d'un mà a mà amb el porter i fins i tot un travesser, per la qual cosa els escapulats, fent un gran partit, han merescut fins i tot més botí.

MATARÓ: Oliver, Lluís, Francesc (Aitor González, 59'), Daniel Prieto, Ismael, Àlex, Cristian (Enrique, 45'), Pedro (Víctor, 70'), Marc, Aitor Vázquez (Aleix, 70') i Antonio (Oriol, 59').

EUROPA: Lluís, Ignasi, Marc Muñoz, Marc Vicente, Kevin, Sosa (Kengo, 75'), Francisco (Jose, 75'), Castells, Javi (Enric, 87'), Albert Grau (Pol Grau, 60') i Caldú (Rafael, 87').

ÀRBITRE: Youssef Ouchribou (Baix Llobregat), assistit per Manel Rebollo Bautista i Adrià López Triguero (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ismael, Daniel, Aitor González i Àlex (Mataró) i a Marc Muñoz, Castells i Kengo (Europa).

GOLS: 1-0 (Daniel Prieto, 44'); 1-1 (Marc Muñoz, 48').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.