Guanyen les ganes de guanyar

07 Abril 2024 Àngel Garreta
Jandro celebra el gol que ha suposat l'1-1 Jandro celebra el gol que ha suposat l'1-1 Àngel Garreta

El Filial de l'Europa s'ha sobreposat a totes les adversitats per capgirar el partit i acabar guanyant el Can Vidalet (3-1) en una gran tarda al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 24 · 07/04/24 · Estadi Nou Sardenya · 17:15 hores

3 - 1 CAN VIDALET

L'encontre ha començat malament pels interessos de l'Europa quan al minut 3 el Can Vidalet s'ha avançat en una jugada on la primera rematada ha rebotat en Álvaro i el propi jugador rematador per acabar a peus de Roger Valenzuela, qui no ha perdonat. Posteriorment, Álvaro ha rebut un fort cop en caure al terra i, després d'entrar les assistències un parell de vegades a atendre'l, ha hagut de deixar el terreny de joc marejat.

Tot i l'adversitat, l'Europa ha empatat gràcies a una jugada de murri de Jandro, qui ha aprofitat un rebot amb el porter avançat per picar el cuir de vaselina i establir l'empat amb què s'ha arribat al descans. A la represa, insistència escapulada sense premis amb clares ocasions per a Jandro i Cardelús com a rematadors més destacats. Al minut 81, l'àrbitre no ha assenyalat penal en una clara estirada de la samarreta de Samsó dins l'àrea i acte seguit, un minut i mig més tard, ha errat en anul·lar un gol a Cardelús en un xut rebotat que ha agafat el porter a contrapeu i que l'assistent ha marcat com a fora de joc d'un company quan el cuir havia rebotat en un rival.

Amb tot, les ganes de guanyar de l'Europa i de no deixar marge als rivals en aquesta lliga han obrat l'èxit final: empat desfet per Sergi amb una impecable rematada de cap al minut 87 i cirereta del pastís al minut 90 en una passada en profunditat on Buba ha resolt a la perfecció el mà a mà davant la sortida del porter del Can Vidalet.

EUROPA: Álvaro (Cordero, 32'), Bezis, Sicu, Ibar, Morlans (Jurado, 70'), Cardelús, Jandro (Samsó, 78'), Sergi, Buba, Marc Anglès (Julen, 70') i Aiman (Haitam, 45').

CAN VIDALET: Oriol, Adri, Marc Anguera (Raúl, 59'), Pol, Alan, Aidan, Crisantos, Carles (Aleix, 45'), Roger (Jorge Nuno, 86'), Marc Reinhardt (Pedro Ramón, 78') i Pau (Finot, 59').

ÀRBITRE: Álvaro Sánchez Ejea (Barcelona), assistit per Jordi Ortiz Torres (Vallès Occidental) i Jaume Pérez Sánchez (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Cardelús i Ibar (Europa) i a Aidan i Crisantos (Can Vidalet).

GOLS: 0-1 (Roger, 4'); 1-1 (Jandro, 34'); 2-1 (Sergi, 87'); 3-1 (Buba, 90').