Hi haurà lluita per la promoció!

19 Maig 2018 Redacció
La darrera jornada decidirà la plaça de promoció d'ascens La darrera jornada decidirà la plaça de promoció d'ascens Arxiu CE Europa (Albert Ramirez)

L'Europa B ha golejat l'Hermes (5-1) i, després de l'ensopegada de l'Argentona, es jugarà la carambola en la darrera jornada del campionat.

Lliga · Jornada 33 · 19/05/18 · 19:30 hores

5 - 1 HERMES

El Filial ha sortit concentrat al matx, si bé li ha costat defensar amb contundència el joc directe dels jugadors de l’Hermes, equip diferent al de la primera volta i on el resultat abultat del partit no fidelitza la realitat del partit. El porter escapulat Joan Compte ha fet un gran partit, aturant fins i tot una pena màxima en un moment clau del partit.

L'Europa B ha marxat al descans amb avantatge en un gol de contraatac molt ben portat per Soto i finalitzat per Ferran amb un xut sec i dur dins l’àrea. A la segona part els escapulats no han abaixat el ritme i Javi Prats i de nou Ferran Esteve han fet pujar el 3-0 que deixava el partit molt encarrilat. Els visitants han marcat de cop de cap per acostar-se al marcador.

No obstant, en una jugada individual de Soto i en un últim gol de Marc Vicente, s’ha tancat el partit. El futbol ha donat una nova oportunitat a l'Europa B amb l'ensopegada de l'Argentona i creurà en la possibilitat de jugar-se un bitllet per l'ascens en la darrera jornada de lliga. L'equip haurà de guanyar i esperar resultats, però coses més difícils s’han vist al futbol i aquests jugadors no abaixaran pas els braços.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Marc Vicente, Guillen, Ayllon, Camps, Ferran Esteve (Torrentbó, 69'), Prats (Joan Pijuan, 65'), Soto (Gabriel Serrat, 82'), Pol Grau i Carreté (Caldú, 65').

HERMES: Joseph, Sergi, Jordi, Marc, Cristian (Ferran, 65'), Bernat (Jonatan, 80'), Albert, Francisco Javier, Adil (Ivan, 74'), Sergio (Ángel, 65') i Juan (Enric, 80').

ÀRBITRE: Víctor Guerrero Garcia (Baix Llobregat), assistit per Jaime Rodríguez López i Sergi Cañadas Carrera (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Prats (Europa) i a Sergio, Bernat, Jordi i Sergi (Hermes). Vermella directa a Jordi -minut 87- (Hermes).

GOLS: 1-0 (Ferran Esteve, 32'); 2-0 (Prats, 53'); 3-0 (Ferran Esteve, 63'); 3-1 (Albert, 80'); 4-1 (Soto, 80'); 5-1 (Marc Vicente, 89').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Darrer partit de la lliga com a local. L'equip escapulat buscarà colar-se dins la promoció d'ascens la darrera jornada.