global blanc

Igualtat en el derbi de Filials

07 Octubre 2024

El Filial masculí va empatar a dos contra el Sabadell B al Nou Sardenya.

Gran inici de l'Europa en els primers minuts, que va dominar el partit amb ocasions i joc, com un xut de perill d'Albert al minut 17. Aquest bon començament de partit es va veure reflectit al minut 25, quan Albert va marcar en una jugada de córner assistit per Julen. Albert, que no havia marcat encara amb el Filial, va fer complir la llei de l'ex, anotant-li al que havia estat el seu antic equip.

No obstant, l'alegria de la victòria no va durar gaire, ja que 8 minuts més tard, Ustrell, amb una molt bona acció individual, va superar Damià amb un xut potent que va fregar el travesser. Dos minuts més tard, el Sabadell podria haver culminat la remuntada, però aquest cop Damià va fer una aturada de mèrit davant del davanter sabadellenc per evitar el segon gol.

A la segona meitat, la primera acció perillosa va ser un xut de Sicu al minut 60, que tornava a jugar amb el Filial després d'haver estat en dinàmica del Primer Equip durant l'inici de temporada. Tres minuts més tard, l'àrbitre va xiular unes mans dins l'àrea de l'Europa. El penal el va convertir Ustrell, que va fer el segon gol del Sabadell.

La reacció de l'Europa, però, no es va fer esperar, i al minut 69, Nemoto va empatar de nou el marcador amb un xut potent dins l'àrea, aconseguint així un punt en el derbi de filials.

Amb aquest empat, l'Europa es col·loca desè a la classificació, mostrant un alt nivell de competició en la seva estrena a la Tercera Federació.

EUROPA: Damià, Villa, Anglès (Romero, 58'), Albert (Bohdan, 78'), Julen (Aiman, 68'), Jurado, Arqués, Valter (Nemoto, 58'), López (Fuster, 67') , Salcedo i Sicu

SABADELL B: Edu, Tebar (Fornell, 89'), Castell, Hugo, Bonet, Bustamante (Marín, 56'), Ustrell, Mohamed (Garcia, 72'), Salamanca (Girbau, 72'), Utges i Olmedo.

ÀRBITRE: Javier Tabares Ramírez, assistit per Adrià de la Fuente i Gabriel Campillo.

TARGETES: Grogues a Anglès, Jurado, Villa i Damià per part de l'Europa i grogues a Salamanca, Tebar, Hugo, Garcia i Ustrell per part del Sabadell B.

GOLS: 1-0 (Albert, 25'); 1-1 (Ustrell, 34'); 1-2 (Ustrell, 64'); 2-2 (Nemoto, 70' ).