Ja s'acaricia l'ascens!

18 Maig 2015 Martí Puig
A un pas de Segona Catalana A un pas de Segona Catalana Eva Hernández

El rival era assequible (1-8 a Montbau) i l’objectiu suculent. A tres partits pel final l’Europa volia assegurar tres punts i mantenir així el liderat i ampliar avantatge respecte els segons d’altres grups. Tant els primers de cada grup com el millor segon d’entre tots els grups ascendeixen directament.

Lliga · Jornada 32 · 17/05/15 (10 H) · Llars Mundet · Crònica: Martí Puig

MONTBAU 1 - EUROPA 8

El partit va ser un monòleg: després de l’ensurt del gol rival inicial, l’Europa es va refer i va sumar vuit dianes. En el setè minut, després d’un inici de partit bastant igualat, saltava la sorpresa. Hugo, de falta, clavava la pilota a l’escaire, impossible d’aturar. La calor era forta al camp del Montbau i l’hora no era la més adequada. Tot just eren les deu del matí.

L’Europa, mig adormit, es va despertar de cop quan va rebre el primer gol. Només va necessitar cinc minuts per empatar: Víctor transformava un clar penal comès als escapulats. La dinàmica del partit va canviar llavors totalment. L’Europa va començar a assetjar la porteria rival i els gols no van trigar en arribar. Blanes va ser l’encarregat de fer pujar dos gols més al marcador abans del descans. L’extrem va finalitzar amb encert dues grans jugades col·lectives. La resistència dels locals, que anava baixant amb el pas dels minuts, va ser superada clarament en la segona part. En la mitja hora de joc final es van veure cinc gols.

El vendaval ofensiu escapulat, sumat a l’expulsió d’un jugador rival, van fer que la segona meitat fos un festival de gols visitants. Carlos, per partida dobla, Cuadri, que està en ratxa, Nacho, que va fer un golàs i Valdés, amb gran qualitat, van signar les darreres dianes del matí. El filial en té ara prou amb una victòria el cap de setmana que ve per certificar l’ascens directe. Els jugadors de Vilajoana no es conformen, però, i volen el títol de campions de lliga. Si en els dos partits que resten aconsegueixen els mateixos o més punts que el Fontsanta, segon a la classificació, assoliran l’objectiu.

MONTBAU: Ferran, Miguel Ángel (Amadeu, 66’), Jaume (Ricardo, 63’), Rafa (Pere, 63’), Adri (Albert, 60’), Oriol, Hugo, Carlos, Sergio, Alan (Sergi, 49’) i Marc.

EUROPA: Enric, Guillem, Kevin, Alberto (Fidi, 65’), Cuadri, Josa (Valdés, 65’), Rodón (Antonio, 60’), Víctor (Martí, 60’), Jordi, Carlos, Blanes (Nacho, 60’).

ÀRBITRE: Cristian Rojano Requejo (Barcelona).

TARGETES: Miguel Ángel, Rafa i Marc (Montbau) i Carlos i Fidi (Europa). Doble groga a Carlos (Montbau).

GOLS: 1-0 (Hugo, 7’); 1-1 (Víctor, 12’); 1-2 (Blanes, 18’), 1-3 (Blanes, 37’); 1-4 (Carlos, 60’); 1-5 (Cuadri, 67’); 1-6 (Nacho, 70’); 1-7 (Carlos, 78’); 1-8 (Valdés, 87’).