Joves amb galons de veterans

04 Febrer 2024 Àngel Garreta
Una escena de la segona part del matx Una escena de la segona part del matx Àngel Garreta

El Filial escapulat ha remuntat un 0-2 a la Guineueta (3-2 final) en un matx calent al Nou Sardenya i on l'equip ha mostrat molt ofici.

Lliga · Jornada 17 · 04/02/24 · Nou Sardenya · 17 hores

3 - 2 GUINEUETA

Duel tens a la gespa i també a la graderia, donat que, al minut 11 d'encontre, el duel s'ha hagut d'aturar per una baralla la graderia. Finalment, cinc minuts més tard l'àrbitre ha tornat a posar en marxa l'encontre sense més conseqüències. Als dos minuts d'aquesta represa, el visitant Cristian ha picat de cap a la sortida d'una falta lateral i ha enviat el cuir per sobre el salt d'Álvaro per fer el 0-1. Sis minuts més tard, rematada d'Anouar al segon pal, connectant amb el cuir fruit d'una centrada amb rosca tancada i superant l'oposició del propi Àlvaro i del seu marcador.

L'Europa havia de reaccionar i marcar almenys un gol abans del descans i ho ha fet mitjançant Batu, qui ha caçat un rebot a xut de Sergi per, des de la frontal, connectar un xut sec que s'ha convertit en l'1-2. Buba podria haver dut el matx al descans amb taules al videomarcador en una rematada al segon pal, forçada i amb triple oposició, que ha acabat picant al pal i sortint el cuir rebotat cap a fora. A la represa, domini total inicial d'un Europa que ha vist com una falta lateral d'Aiman, tocada per Morlans, ha acabat al fons de la xarxa per convertir-se en l'empat.

Crescut, el Filial europeista ho ha provat pocs segons més tard, però el porter Raúl ha salvat el que hauria estat un 3-2 en menys d'un minut de diferència. No ha pogut impedir el porter de la Guineueta el gol final del matx al minut 70, quan una centrada al segon pal l'ha posada Batu de cap de nou a la frontal de la petita on Buba, també de cap, ha fet esclatar els locals. Un xut creuat de la Guineueta al minut 80, que ha sortit llepant el pal, ha estat l'acció més perillosa dels visitants per a intentar un empat que, per a benefici local, no ha acabat arribant.

EUROPA: Álvaro, Jurado, Aoi, Ibar (Dani, 86'), Morlans, Cardelús (Suly, 75'), Batu (Bezis, 86'), Sergi, Buba, Celma (Jandro, 45') i Aiman (Julen, 67').

GUINEUETA: Raúl, Sergi, Cristian (Javier, 76'), Álex Sánchez, Ferran (Óscar, 44'), Anouar, Stelios, Marco (Javier, 64'), Hugo, Aleix (Álex Pompido, 45') i Pol (Joshua, 76').

ÀRBITRES: Enric Montero Casado (Barcelona), assistit per Víctor García Doz (Tarragona) i Pau Cámara Tolós (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Batu, Suly, Bezis i el tècnic Jonathan Ruiz (Europa) i a Aleix, Pol, Cristian i Óscar (Guineueta).

GOLS: 0-1 (Cristian, 17'); 0-2 (Anouar, 24'); 1-2 (Batu, 29'); 2-2 (Aiman, 58'); 3-2 (Buba, 70').