Just empat al Nou Sardenya

23 Octubre 2016 Nicolás Arlanzón
Un punt a l'estadi Un punt a l'estadi Nicolás Arlanzón

En una bona segona part, el Filial escapulat va empatar (1-1) amb un gol de Ferran un partit que el Sant Pol va dominar des del minut 7.

Lliga · Jornada 8 · 23/10/16 · 17 hores

1 - 1 SANT POL

Després d’aconseguir la segona victòria de la temporada la setmana passada, l’Europa B va saltar al terreny de joc amb ganes de tornar a sumar. Tot i la seva voluntat d’anar a pel partit, el Sant Pol va ser el primer en avisar amb una bona acció d’un Feliu que va ser un autèntic maldecap pels escapulats al llarg de tot el matx. Poc després, Mata va respondre amb una jugada individual que també tampoc va tenir èxit.

Al minut 7, el conjunt visitant va donar un cop sobre la taula i es va avançar gràcies a Balcells, que va aprofitar una bonica combinació dels seus companys per fer el 0-1. Aquest gol va fer reaccionar un Filial que va anar millorant amb el pas dels minuts. Especialment gràcies a una forta pressió que va dificultar la sortida de pilota a un rival que també estava perfectament posicionat. Els joves europeistes, al principi, van buscar l’empat des de la distància. Torrentbó, Ferran i Carreté van provar sort des de lluny, però cap dels seus xuts va crear gaire perill. Després, Prats ho va tornar a intentar, però tampoc va estar encertat.

A la represa, el partit va comptar amb una tònica força similar i l’Europa va continuar esperant les seves oportunitats per sortir amb velocitat. Aprofitant les bandes, els graciencs van donar una major sensació de perill al llarg de la segona part. Matabosch va ser el primer en avisar durant uns primers minuts molt intensos. Fruit del seu esforç, el conjunt dirigit per Vilajoana va empatar al minut 59, quan Ferran va definir a la perfecció després de rebre una pilota dins de l’àrea. Amb l’empat, els escapulats es van créixer i van tenir més ocasions per marcar. Al 69, González va estar a prop de rematar una pilota que podria haver suposat perfectament el 2-1. Unes jugades més tard, va comptar amb una nova oportunitat que tampoc va poder aprofitar.

Els graciencs van demanar un possible penal sobre el propi González, que va caure dins de l’àrea després de rebre una empenta. Més tard, en van tornar a reclamar un altre per unes mans del Sant Pol en una jugada que podria haver acabat en gol si Kim hagués aconseguit rematar a porta. Tot i els seus continus intents, l'Europa B va trobar a faltar una mica més de precisió, tant a l’hora de assistir com a la de rematar, i el partit va acabar amb un just repartiment de punts.

EUROPA: Pablo, Ayllón (Cuadri, 80’), Jares, Mas (Vicente, 50’), Mata, Prats (Soto, 80’), Varona, Grau (González, 56’), Carreté (Kim, 85’), Ferran i Torrentbó.

SANT POL: Roger, Mahamadou, Cristian, Eric, Adrià (Yamato, 89’), Octavi (Genis, 66), Balcells (Waggeh, 66’) Almellones (Jaume, 37’), Feliu (Belles, 80’), Viñuela i Cano.

ÀRBITRE: Sergio Armenteros (Baix Llobregat) assistit per Sergi Roncero i Alejandro Fernández.

TARGETES: Grogues a Prats i Ferran (Europa) i a Balcells, Cristian, Feliu, Genís, Cano i Viñuela (Sant Pol).

GOLS: 0-1 (Balcells, 7’); 1-1 (Ferran, 59’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.