L'Europa B, de tres en tres

15 Setembre 2014
L'Europa B, de tres en tres Una imatge del partit

L'estrena del Filial del CE Europa a Tercera Catalana es compta fins ara per victòries. Si primer va ser un triomf a domicili contra l'Hospitalense, aquest cap de setmana l'equip s'ha estrenat amb triomf al Camp de l'Àliga per 3-1 contra el Levante Las Planas.

Lliga · Jornada 2 · 14/09/14 (16 H) · Camp de l'Àliga · Una crònica de Martí Puig

EUROPA 3 - LEVANTE LAS PLANAS 1

Sis de sis en punts, contra el botxí de la Copa Catalunya de finals de la temporada passada i ara contra un equip que l'any passat va jugar la promoció d'ascens a Segona Catalana. Guió perfecte a mitjans de setembre. L'Europa B va sortir molt endollat, imprimint un ritme de partit alt. Fruit d'aquesta intensitat va arribar el primer gol al minut 4, marcat per Guillem Josa, un dels jugadors cridats a marcar diferències en aquest equip.

La primera part, igualada, va presentar un Levante practicant un joc directe amb un parell de bones ocasions resoltes pel porter escapulat Enric, qui debutava oficialment en la categoria amateur del club. En un córner olímpic al tram final d'aquest primer període, Estavillo va deixar el 2-0 provisional al marcador.

La segona part, còmode pel Filial, va veure arribar el 3-0 en una jugada per banda de Ferri. A un minut pel final, en un córner, el Levante Las Planas va fer el gol de l'honor. En resum, un nou triomf que dóna confiança per seguir treballant i consolidar-se en la nova categoria entre els capdavanters.

EUROPA: Enric, Guillem Albert, Cuadri, Alberto Martín (Roger Ferreres, 83'), Carlos Chipantasi (Fidi, 83'), Ferri, Josa (Reina, 75'), Estavillo, Kevin, Èric (Marc Borrull, 46') i Torrentbo (Jordi Borrull, 83').

LEVANTE LAS PLANAS: Jonathan, Manel, Revelles (David Luque, 85'), Peralta, Pedrosa (Mengual, 85'), David Felipe (Rozas, 58'), Jaime Hernández (Rocabruna, 75'), Antonio López, Delgado (Castro, 75'), Óscar Sánchez i Iban.

ÀRBITRE: Sergi Jiménez Ruiz (Sabadell).

TARGETES: Josa i Cuadri (Europa) i Iban, Peralta, Galan i Revelles (Levante Las Planas).

GOLS: 1-0 (Guillem Josa, 4'); 2-0 (Estavillo, 44'); 3-0 (Ferri, 86'); 3-1 (Óscar Sánchez, 89').