L'Europa B, de tres en tres

20 Novembre 2016 Nicolás Arlanzón
Varona en plena cursa durant el partit Varona en plena cursa durant el partit Nicolás Arlanzón

Una gran primera part ha permès als de David Vilajoana sumar la tercera victòria consecutiva (3-0), en aquesta ocasió davant el Can Pi.

Lliga · Jornada 12 · 20/11/16 · 17 hores

3 - 0 CAN PI

L’Europa B, immers en una dinàmica positiva, no ha trigat a fer-se amb el domini de la pilota. Des del primer minut, els escapulats han buscat la porteria rival amb la intenció de mantenir la seva bona ratxa. Fruit del seu vendaval ofensiu, el Filial no ha trigat en avançar-se. Al minut 18, Ferran, després d’una paret amb un company, ha avançat els graciencs amb una gran definició. Tot seguit, abans que el Can Pi reclamés unes mans dins de l’àrea, Varona hauria pogut fer el 2-0 en una jugada que havia començat amb una recuperació de Torrentbó en una zona perillosa.

El segon gol dels europeistes no s’ha fet esperar gaire. Al minut 22, Coromines, en una jugada que Cuadri ha iniciat amb una bona acció individual, ha aprofitat una pilota que Vicente ha deixat morta dins de l’àrea rival per fer el 2-0. Tot i comptar amb dos gols d’avantatge, l’Europa no ha deixat de buscar la porteria rival. De nou, Varona ha pogut sentenciar el partit després d’una centrada de Torrentbó, però ha enviat el seu remat als núvols. Poc després, els mateixos jugadors, juntament amb Cuadri, han tornat a comptar amb una doble ocasió per marcar.

El definitiu 3-0 s’ha fet esperar fins el 44. Soto, que portava uns minuts recuperant-se d’un cop a la mandíbula, ha aprofitat una bona acció individual per la banda per acabar rematant sense oposició. Després del pas pels vestuaris, el Can Pi, aprofitant la relaxació del Filial, ha donat una imatge completament diferent a la dels primers 45 minuts. Els visitants, lluny d’abaixar els braços, han intentat retallar distàncies. Afortunadament pels interessos escapulats, el porter Enric s’ha mostrat molt inspirat i ha salvat el seu equip amb 4 intervencions de gran mèrit. Amb el pas del temps, els joves jugadors graciencs han començat a reaccionar i a crear les primeres situacions de perill.

Al minut 73, Pol ho ha provat sort sense èxit i tot seguit Toni ha intentat marcar el quart amb un xut col·locat. A falta de pocs minuts pel xiulet final, Varona ha fet que Khalid, que havia entrat en substitució del porter titular, s’hagués de lluir en un llançament de falta. Finalment, Andújar i Ayllón haurien pogut ampliar la diferència d’un marcador que no s’ha acabant movent. Amb aquesta victòria, els de Vilajoana, que comencen a veure recompensats els seus esforços, passen a ocupar la desena posició de la classificació.

EUROPA: Enric, Mata, Vicente (Andújar), Jares, Cuadri (Ayllón, 57’), Coro, Ferran (Toni, 69’), Varona, Torrentbó (Kim, 69’), Prats (Pol, 57’) i Soto.

CAN PI: Ricardo (Khalid, 46’), Busta (Prieto, 56’), Andres, Casanovas (Aguilera, 56’), Martínez, Antonio, Damian, Arenas (Mengual, 46’), Cardona, Sergio i Ibarra (Reñe, 77’).

ÀRBITRE: Marcos Molina assistit per Alberto Pérez i Artem Shramchenko.

TARGETES: Grogues a Vicente i Andújar (Europa) i a Ibarra, Khalid, Mengual, Cardona i Prieto (Can Pi).

GOLS: 1-0 (Ferran, 18’); 2-0 (Coro, 22’); 3-0 (Soto, 44’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.