L'Europa B, de victòria en victòria

06 Octubre 2014
L'Europa B, de victòria en victòria Una jugada del partit al Municipal Trinitat Vella / Foto: Eva Hernández

El filial suma 12 punts després d’haver disputat quatre partits. Només el Fontsanta, que ha jugat un partit més, es troba per davant en la classificació. L’Europa va visitar ahir un camp, com gairebé sempre, força hostil. Un Trinitat ben organitzat va complicar les coses als escapulats.

Lliga · Jornada 5 · 05/10/14 (12 H) · Municipal Trinitat Vella · Crònica: Martí Puig

TRINIDAD 1 - EUROPA 4

Feia molta calor al Municipal Trinitat Vella. La temperatura i l’hora del partit, que es va disputar a les 12, va fer que els equips comencessin el duel amb molt poca intensitat i un joc excessivament lent. El conjunt local es limitava a mantenir las línies juntes, deixant a la defensa escapulada que sortís amb la pilota controlada. Però ni Kevin ni Alberto trobaven línies de passada clares i el joc de l’Europa es perdia en la inconcreció. Tot i això, els escapulats van gaudir de fins a quatre clares ocasions per avançar-se en el marcador en el primer temps. Jordi va ser el protagonista ofensiu de la primera meitat, però li va faltar la sort necessària per convertir les ocasions en gol.

Sargis també va tenir una clara oportunitat per al Trinitat, però Enric va treure una mà espectacular que va fer que s’arribés al descans amb empat a zero . Els visitants van començar més vius la segona part i els gols no van trigar en arribar. El primer naixia d’un córner en contra: Kevin iniciava el contraatac, la pilota passaria pels peus de Ferran i Carlos qui, finalment feia la passada de la mort de nou per a Kevin que, amb suspens, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb el rival noquejat el filial va entendre que era el moment per resoldre el partit. Martí, que acabava d’entrar al terreny de joc, desaprofitava una clara ocasió xutant per sobre del travesser un gran enviament de Carlos.

Pocs minuts més tard el migcampista recollia la pilota al mig del camp, superava dos rivals i assistia Ferran qui, en el mà a mà amb el porter acabava enviant la pilota al pal. Jordi, oportunista, va recollir el rebot i va ampliar diferències. I només tres minuts després arribaria el tercer: passada en profunditat de Ferran per Rodon, que s’anticipava a la sortida precipitada del porter rival i feia pujar el tercer al marcador. L’Europa llavors va recular i va perdre el domini del joc. El Trinitat va avançar línies i a falta d’un quart d’hora va retallar distàncies, tot i que el gol s’hauria d’haver anul·lat per un clar fora de joc. Jordi va fer l’últim de la tarda en aprofitar una passada d’Eric i picar la pilota per sobre del porter amb una suavitat exquisida.

TRINIDAD: David, Marouan (Redouan, 67’), Raon, Yassin, Antonio, Adrián (Pedro, 67’), Sargis, Víctor (Oriol, 52’), Joaquim (Iván, 60’), Juanma (Jaouad, 60’), Marc.

EUROPA: Enric, Roger, Kevin, Alberto (Pablo, 76’), Cuadrado (Guillem, 76’), Antonio (Martí, 53’), Chipantasi, Josa (Rodon, 53’), Carlos, Jordi, Ferran (Eric, 73’).

ÀRBITRE: Daniel Sánchez Martínez.

TARGETES: Juanma, Antonio i Ivan (Trinidad) i Rodon i Carlos (Europa).

GOLS: 0-1 (Kevin, 50’); 0-2 (Jordi, 62’); 0-3 (Rodon, 65’); 1-3 (Oriol, 78’); 1-4 (Jordi, 86’).