L'Europa B dorm líder!

07 Octubre 2023 Oriol Rosell
La celebració del gol La celebració del gol Jordi Batuecas

El Filial escapulat serà líder de la Lliga Elit almenys aquesta nit després de derrotar el Granollers de David Vilajoana a l'estadi (1-0) en un partit distret.

Lliga · Jornada 4 · 07/10/23 · Nou Sardenya · 16 hores

1 - 0 GRANOLLERS

Partit molt intens de principi a fi el que s'ha viscut a l'estadi gracienc i que s’ha decantat pel Filial de l’Europa després d’un gol al minut 80 de Buba. Només començar, Adnane ha estavellat una pilota a la creueta que ha donat el primer ensurt al conjunt del Vallès Oriental.

La resposta del conjunt dirigit per David Vilajoana (que tornava a la que ha sigut la seva casa durant tants anys) ha estat un altre xut al pal al minut 10 en un llançament de falta, l’única ocasió clara per part del Granollers en la primera part.

L’atac de l’Europa ha estat contrarestat per Soulei, el porter visitant, que ha estat protagonista en diverses ocasions salvant pilotes sota pals, fins al punt que ha aturat, al minut 62, un penal a Adnane. A la següent acció, gol anul·lat als visitants per fora de joc.

A deu minuts del final de l'encontre, Buba ha aprofitat una passada rassa de Sergi que ha rematat dins l’àrea petita i ha fet l'1 a 0 definitiu. Ja al darrer instant de partit, els visitants han xutat al travesser en una excel·lent darrera ocasió per empatar.

EUROPA: Cordero, Bezis, Sicu (Aoi, 80’), Dani, Morlans, Cardelús, Samsó (Suly, 88’), Julen (Buba, 65’), Sergi, Adnane i Aiman (Jandro, 80’).

GRANOLLERS: Soulei, Martí Alba (Pau Sala, 88’), Pol Montpart ( Fontde, 38’), Pep Mateu, Marquillas, Cesar Paredes, Isaac Serna, David Negro (Alfons Senye, 64’) , Roc Bancells (Gerard Torres, 64’), Omar Master i Joel Luna (Seidou, 64’).

ÀRBITRE: Adrià Ballesteros (Figueres), assistit per Marcos Gomez (Olot) i Martí Davesa (Girona).

TARGETES: Grogues a Dani, Sergi, Sicu i Samsó (Europa) i Fontde, Cesar Paredes, Omar i Isaac Serna (Granollers).

GOLS: 1-0 (Buba, 78’).