L'Europa B encapçala la lliga

12 Novembre 2017 Santi Castro
Una jugada del matx disputat aquesta tarda a l'estadi Una jugada del matx disputat aquesta tarda a l'estadi Santi Castro

Triomf del Filial escapulat al Nou Sardenya contra el Besòs Baron de Viver (3-1) per situar-se líder de la taula al grup 2 de Segona.

Lliga · Jornada 11 · 12/11/17 · 17 hores

3 - 1 BESÒS BARON VIVER

Els dos equips han sortit sense arriscar massa al terreny de joc en els instants inicials. L'Europa creava ocasions per les dues bandes d'atac i el Besòs ho feia amb pilotes llargues. La primera opció clara de gol, al minut 16 en una centrada-xut de Prats que ha tocat en un defensa visitant i que ha finalitzat amb la pilota sortint fregant el pal. Al minut 27, Enrique ha fet lluir el porter visitant amb un xut creuat al segon pal. Abans d'arribar al descans, remarcar només la lesió de Torrentbó, qui ha deixat el seu lloc al terreny de joc a Alieu.

A la represa l'Europa ha sortit més connectat tot i que la primera opció de gol ha caigut a botes dels visitants en una acció on la defensa de l'Europa ha refusat la pilota accidentalment cap a la porteria pròpia. Acte seguit, primera diana del matx. Alieu ha fet una passada a Enrique qui ha obert la llauna de fort xut. El segon gol no ha trigat a arribar, quan Ferran Esteve ha aprofitat la fluixa pressió dels rivals per acomodar la pilota a la frontal i rematar amb l'interior. El xut anava centrat però el rebot en les cames d'un defensa del Besòs ha descol·locat el porter Omar.

Amb el partit força ben encarat, els visitants s'han quedat amb un home menys per doble targeta, factor que ha dificultat fins l'extrem poder remuntar el partit. Per a més 'inri' del conjunt vermell, un mal control del seu porter, recepcionant una passada d'un company, l'ha aprofitat Enrique per controlar la pilota i superar-lo sense oposició. El 3-0 sentenciava el matx, si bé el Besòs Baron de Viver ha fet el gol de l'honor al minut 90 de partit amb un gran cop de cap.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Dani Jares, Guillen, Ayllon, Camps (Pol, 72´), Ferran Esteve (Pau, 76´), Prats, Torrentbó (Alieu, 38’), De la Iglesia (Rodón, 68´) i Enrique.

BESÒS BARON DE VIVER: Omar, Perez, Joan, Ignasi, Aitor, Alex, Max, David, Zeus (Mario, 56'), Abel i Loren (Moha, 72´).

ÀRBITRE: Jonatan Lopez Rabelo.

TARGETES: Grogues a Joan, Ignasi, Ferran i Max -dues i expulsió minut 63- (Besòs Baron de Viver).

GOLS: 1-0 (Enrique, 48'); 2-0 (Ferran Esteve, 55'); 3-0 (Enrique, 69'), 3-1 (Abel, 90').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Els escapulats comanden la taula de classificació empatats a punts amb el Districte 030.