L'Europa B fa caure el líder per primera vegada!

25 Gener 2020 Redacció
Campanada i de les grosses al Nou Sardenya! Campanada i de les grosses al Nou Sardenya! Jordi Batuecas

Salta la banca al grup II de Segona Catalana amb el triomf de l'Europa davant el Llefià (2-0), provocant així la primera derrota del líder.

Lliga · Jornada 18 · 25/01/20 · 17 hores

2 - 0 LLEFIÀ

Amb un Europa B molt endollat i que ha tingut el control de la pilota s'han viscut els primers minuts de partit. A base de paciència i rodant la pilota per a desgastar el rival el conjunt de Carles Moya ha buscat la porteria rival però sense encert. Les ocasions no han sovintejat al primer temps.

A la represa, l'equip escapulat encara ha pujat un nivell el ritme de circulació, acusant físicament aquest fet el conjunt rival. A tocar del quart d'hora, 'Ryo' arriba fins al fons per banda esquerra per a fer una centrada que Ricki, arribant dels de darrere al punt de penal, ha convertit en l'1-0. A partir d'aquí, el Filial gracienc s'ha convertit en una piconadora.

L'equip no ha canviat les seves revolucions i ha seguit en la mateixa tònica. Quinze minuts després, Ivan ha pressionat una pilota llarga, el central del Llefià no s'ha entès amb el seu porter i el davanter dels graciencs que, tot sol, ha fet el 2-0. Els minuts finals han servit per controlar més el partit i sortir a la contra. En els pocs intents que ha tingut el Llefià, el porter Tomàs s'ha mostrat inexpugnable sota pals.

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Ramon, Kengo, Pol, Bernabéu, Fran (Ivan, 45'), Miki Puerto, Javi (Víctor, 45'), Ricki (Pau, 86') i Ryoki (Marc Muñoz, 70').

LLEFIÀ: Cesc, Francisco, Javier, Pau, Carlos (Pol, 83'), Àlex Saumell (Ivan, 83'), Demba, Leandro, Sergi, Antonio (Alberto, 71') i Àlex Domínguez.

ÀRBITRE: David Rosa Solsona (Baix Llobregat), assistit per Damien Lahire Gómez-Martinho i Adrià Nova Pagès (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ricky (Europa) i Demba (Llefià).

GOLS: 1-0 (Ricki, 58'); 2-0 (Ivan, 83').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa B aconsegueix provocar la primera derrota del Llefià en tota la lliga.