L'Europa B goleja per tancar la lliga!

25 Maig 2019 Redacció
Imatge d'una celebració de gol del Filial a l'estadi Imatge d'una celebració de gol del Filial a l'estadi Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Filial escapulat ha tancat una segona volta de rècord i també la lliga amb una golejada a casa contra el Valldoreix per 4 gols a 1.

Lliga · Jornada 34 · 25/05/19 · 18:30 hores

4 - 1 VALLDOREIX

bannercroniquesfilial

Una excel·lent primera part ha servit per deixar el partit gairebé vist per a sentència, arribant al descans amb un clar 3-0 per a l'Europa. La llauna s'ha obert passats els deu minuts de joc amb una centrada des de la dreta que Castells ha rematat al fons de la xarxa de cap. A partir d'aquí, 'hat-trick' de Sergio Monso, primer amb un 2-0 ràpid, cinc minuts després de la primera diana i que ha deixat tocat el Valldoreix.

El 3-0, un golàs, signant una contra entre els dos puntes, Sergi Monsó i Javi, combinant amb Jan. Una paret a la frontal ha deixat sol Sergi Monsó qui, regatejant el porter, ha fet el tercer dels locals. A la represa, ocasions de Javi només començar, primer amb un xut a laa creueta i després amb un mà a mà contra el porter que ha sortit alt.

No obstant, passant deu minuts de la represa un córner de Miki Puerto ha estat rematat per Monsó per fer el 4-0. Ja en els darrers instants de partit el Valldoreix s'ha estirat una mica i ha fet el gol de l'honor a dos minuts de complir-se els 90 de joc. El 4-1 posa la cirereta del pastís d'una primera meitat del 2019 difícil d'oblidar per un equip que ha signat una remuntada històrica des del fons de la cua.

EUROPA: Tomás (Lluís, 45'), Ignasi, Marc Muñoz, Kengo, Kevin (Marc Vicente, 45'), Castells, Jan (Rafa, 71'), Miki Puerto (Pau, 82'), Sergi Monsó, Javi i Caldú (Roldan, 63').

VALLDOREIX: Joaquín, Gabriel (Nicolás, 51'), Carlos, Ignacio Gesa, Ignacio Torrentbó (James-Henry, 51'), Víctor (Jan, 61'), Álvaro, Jordi, Jacobo, Manuel (Pablo, 61') i Marc.

ÀRBITRE: Albert García Bernabéu (Baix Llobregat), assistit per Rafael José Almeida Chavez i Martí Pedro Mas (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Marc Muñoz i Sergi Monsó (Europa) i a Manuel, Marc, Ignacio Gesa, Jacobo, Álvaro i Carlos (Valldoreix).

GOLS: 1-0 (Castells, 12'); 2-0 (Sergi Monsó, 17'); 3-0 (Sergi Monsó, 27'); 4-0 (Sergio Monsó, 46'); 4-1 (Jacobo, 88').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.