L'Europa B, líder en solitari!

04 Octubre 2015 Nicolás Arlanzón
Torrentbó encarant el porter i fent l'empat Torrentbó encarant el porter i fent l'empat Nicolás Arlanzón

El filial de l'Europa continua imbatut a la lliga i es col·loca líder en solitari de la competició després d’haver aconseguit una important victòria contra el Llefià (1-2), fins ara colíder amb els graciencs, en un enfrontament decidit en la primera part.

Lliga, Jornada 5 · Segona Catalana grup II · 04/10/15 · 12 hores

LLEFIÀ 1 - 2 EUROPA

Els escapulats han començat el partit molt intensos, amb un David Vilajoana que no deixava de donar ordres des de la banda. Eren conscients de la importància del matx i ja en els primers minuts han tingut algunes ocasions. La més clara, Carlos Torrentbó al minut 7 després d’un centre ras de Guille, però el porter del Llefià ha pogut refusar la pilota. Malgrat el domini de l’Europa, el primer gol del partit l’han marcat al minut 17 els locals gràcies a un escorat llançament de falta de Daniel que ha entrat després de tocar el pal.

L’empat dels escapulats no s’ha fet esperar gaire, ja que 6 minuts després Carlos ha igualat el matx amb un regat que li ha permès superar al porter i rematar a porteria sense oposició. Aquest domini en atac, l’han reforçat amb una gran defensa que en tot moment ha evitat que els locals creessin perill. Quan ja tothom esperava el descans, l’Europa ha creat dos noves oportunitats de marcar, de les quals n’ha aprofitat la segona al minut 44, quan Lozano, assistit per Guille, ha enviat amb el cap la pilota al fons de la xarxa evitant l’estirada del porter.

La segona part ha tingut un començament força avorrit, encara que l’Europa ha creat diverses ocasions per distanciar-se una mica més en el marcador. La més clara l’ha tingut Lozano, però Oriol ha atrapat la pilota de manera espectacular. Per la seva part, el Llefià ha pogut empatar el partit amb un nou llançament de falta, però el porter escapulat s’ha fet amb la pilota sense gaires problemes. A mesura que han avançat els minuts, el partit s’ha anat endurint una mica, encara que tant l’Europa com els locals han continuat amb el seu estil de joc.

Al minut 75, els escapulats han pogut fer el 1-3, però l’intent de vaselina de Jordi ha marxat per sobre de la porteria. Finalment, els darrers minuts de partit han estat d’anada i tornada, amb els dos conjunts bolcant-se a l’atac. L’oportunitat més clara l’ha tingut l’equip local, però el pal ha evitat que empatessin el matx.

LLEFIÀ: Oriol, Germán, Miguel, Alexis, Albert (Sergio, 70’), Daniel, Aitor, Israel (Luengo, 63’), Ramón, Eric (Alejandro, 60’) i Antonio.

EUROPA: Pablo, Guille, Kevin, Daniel, Mas, Antonio (Ferran, 76’), Blanes (Ignacio, 83’), Rodón, Carlos, Víctor (Jordi, 70’) i Lozano (Roger,76’).

ÀRBITRE: Victoria Petrova assistida per Victor Bafalluy i Lluis Albert Davila.

TARGETES: Grogues a Blanes, Guille, Carlos i Victor (Europa) i Alexis, Alejandro i Ramón (Llefià).

GOLS: 1-0 (Daniel, 17’) ; 1-1 (Carlos, 23’); 1-2 (Lozano, 44’)

Jornada 5 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

L'Europa B, líder en solitari. Comptant la temporada passada i l'inici de la present, el Filial de l'Europa no perd un partit de lliga des de fa 30 jornades (02/11/14). Partit disputat a bona temperatura malgrat la falta de sol.