L'Europa B salva un punt en el darrer minut

11 Desembre 2016 Nicolás Arlanzón
Duel ple de gols Duel ple de gols Nicolás Arlanzón

Un gol de Mata en el darrer sospir del matx, va permetre els escapulats empatar contra el Cirera (3-3) en un boig partit.

Lliga · Jornada 14 · 10/12/16 · 19:15 hores

3 - 3 CIRERA

En l’únic partit del grup II de la Segona Catalana disputat en dissabte, l’Europa va sortir al terreny de joc amb l’objectiu de continuar sumant davant un rival de la zona baixa. Després de dues aproximacions perilloses, Soto va ser el primer en avisar. Posteriorment, Carreté va comptar amb una nova ocasió. L’extrem europeista va aprofitar una bona jugada individual per engaltar un fort xut que el porter visitant va refusar amb dificultat.

Minuts després, el propi Carreté va tornar a provar sort a la contra. Poc abans del descans, després que Jares tingués una ocasió en un córner amb un cop de cap que va marxar massa alt, l’Europa B va fer l'1-0. Al minut 43, Carreté va aprofitar una pilota que Àlex havia enviat des de l’altra banda per assistir a un Torrentbó que va acabar rematant sense oposició. A la represa, el matx va continuar amb la mateixa intensitat. Coromines, que es va quedar sol davant el porter, va poder sentenciar el duel amb una fluixa definició. Qui no va perdonar va ser el Cirera, que va fer l'1-1 en un córner llençat per Carlitos que Izar va rematar de cap. Tres minuts després, en una jugada similar que va començar amb una centrada de Carlitos, Joel, des del segon pal, va fer l'1-2.

Amb el resultat en contra, els graciencs no van trigar a reaccionar. Primer, Carreté va intentar empatar amb el cap i, tot seguit, Cuadri ho va provar des de lluny. Minuts després, Ferran va sorprendre al contraatac, però tampoc va tenir èxit. L’empat es va fer esperar fins el 82, quan Soto va enviar al fons de la xarxa una pilota que Carreté li havia cedit amb precisió. L’alegria no va durar gaire, ja que el Cirera es va tornar a avançar al minut 92 mitjançant Omar. Aquest gol no va ser l’últim del partit. Els escapulats, després de diversos atacs sense fortuna, van fer el definitiu 3-3 gràcies a un potent xut de Mata al minut 94. Poc després, l’àrbitre va assenyalar el final.

EUROPA: Pablo, Mata, Vicente, Jares, Ayllon (Cuadri, 65’), Corominas (Pol, 61’), Àlex (Ferran, 65’), Prats, Torrentbó, Soto i Carreté.

CIRERA: Compte, Kaddour, Roger, Albert, Izar, Aleix (Carlos, 83’), Joel (Baba, 72’), Sergio (Said, 72’), Juan, Carlitos (Cristian, 72’), i Antonio (Omar, 87’).

ÀRBITRE: Sergio Martin, assistit per Antoni Beltran i Marc Recolons.

TARGETES: Grogues a Vicente (Europa) i a Izar, Aleix, Joel, Sergio, Carlitos, Compte, Baba i Omar (Cirera).

GOLS: 1-0 (Torrentbó, 43’); 1-1 (Izar, 60); 1-2 (Joel, 64’); 2-2 (Soto, 82’); 2-3 (Omar, 93’); 3-3 (Mata, 94’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.