L'Europa B tanca l'any caient contra el Masnou

17 Desembre 2017 Santi Castro
Romero, exjugador del Primer Equip de l'Europa, ara al Masnou Romero, exjugador del Primer Equip de l'Europa, ara al Masnou Santi Castro

El Nou Sardenya ha presenciat una victòria visitant davant el Filial europeista (1-2), fet que fica el Masnou en la lluita per dalt.

Lliga · Jornada 15 · 17/12/17 · 16 hores

1 - 2 MASNOU

En un duel disputat, la primera meitat ha anat avançant sense moure's el marcador fins que al minut 41 s'han avançat els visitants. El portel local Joan ha refusat una centrada, la pilota ha caigut morta a la frontal i Sergio Mendoza ha acabat afusellant la porteria gracienca. Amb 0-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el màxim golejador de l'equip, Enrique, ha igualat el partit ben d'hora, als nou minuts i deixant clavats els dos centrals per fer una llarga cursa i superar la precipitada sortida del porter del Masnou. No obstant, els visitants han certificat el seu triomf poc després en un contraatac mal defensat i on un jugador maresmenc ha desviat el xut creuat de Barry, fent pujar l'1-2 al marcador. Tot i tenir més de 25 minuts per endavant, l'Europa B no ha pogut tornar a moure el marcador i ha encaixat la segona derrota de la temporada.

EUROPA: Joan Compte, Dani Jares, Marc Vicente, Pau Mas, Guillem Albert, Camps, Ayllon, Prats (De la Iglesia, 81'), Enrique, Rodon (Ferran Esteve, 65') i Alieu (Grau, 65').

MASNOU: Sergio Cano, Yassin, Lombardo, Reyes, Jordi Gutiérrez, Dani Romero, Alcañiz, Pompido (Joel Ramírez, 46'), Sergio Mendoza (Ouassime, 87') i Barry (Touray, 89').

ÀRBITRE: Gonzalo Aguilera Felipe (Baix Llobregat), assistit per Marc Riera Muñoz i Guillermo Garcia Garcia (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Guillem Albert, Prats i Dani Jares (Europa) i a Reyes, Sergio Mendoza, Lombardo i Barry (Masnou).

GOLS: 0-1 (Sergio Mendoza, 41'); 1-1 (Enrique, 53'); 1-2 (Barry, 65').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Segona derrota de la temporada. Les dues a casa.