L'Europa parla Anglès

16 Març 2024 Oriol Rosell
Marc Anglès celebrant el seu gol Marc Anglès celebrant el seu gol Jordi Batuecas

El Filial masculí es retroba amb la victòria davant el Santboià (2-1) i comença a posicionar-se en molt bona situació per a assolir l'ascens de categoria.

Lliga · Jornada 22 · 16/03/24 · Estadi Nou Sardenya · 16 hores

2 - 1 SANTBOIÀ

Al conjunt escapulat no li ha costat oblidar-se de l’empat de l’última jornada en què la pluja va ser la protagonista. Al minut 20 del partit, Marc Anglès ha creuat la pilota al porter del Santboià i ha fet el primer gol de la tarda. L’Europa ha mantingut l’avantatge i la possessió durant tota la primera part, però ha tingut un petit ensurt al minut 35: Martí Gilboy, avui titular, ha salvat en un mà a mà un gol cantat dels visitants.

A la segona meitat, Haitam no ha desaprofitat la seva oportunitat i, a centrada de Marc Anglès, ha rematat de cap al fons de la porteria fent el 2-0. El Santboià, no obstant, no volia marxar amb les mans buides. Al temps afegit ho ha intentat dues vegades, la primera salvada per Morlans sota pals però, en el córner posterior, ningú ha pogut evitar que Hill fes el 2-1 definitiu però sense temps per incomodar l'Europa al marcador.

Cal destacar que, al minut 82, el juvenil Mateu Estela ha debutat amb l’equip dirigit per Jonathan Ruiz, entrant al terreny de joc en el lloc de Samsó. El Filial escapulat suma ja 48 punts al capdavant de la Lliga Elit.

EUROPA: Martí, Jurado, Sicu (Aoi, 82’), ibar, Morlans, Celma (Suly, 62’), Julen (Aiman, 72’), Marc (Dani, 72’), Buba, Samsó (Mateu, 82’) i Haitam.

SANTBOIÀ: Aragón, Sáez, Herrero (Marín, 72’), Hill, Pueyo (Morillas, 80’), Ollé, Oltra (Blanco, 7’, (Rodríguez, 62’)), Castillejo, Solis (Fernández 62’), Manchado i Cabrera.

ÀRBITRE: Adrià Ballesteros Jurado (Figueres), assistit per Marcos Gómez Nuñez (Olot) i Pau Tellez Soler (Girona).

TARGETES: Grogues a Sicu, Morlans i Sergi (Europa) i a Sáez i Cabrera (Santboià).

GOLS: 1-0 (Marc, 18’); 2-0 (Haitam, 54’); 2-1 (Hill, 93’).