La Guineueta guanya un gran duel digne dels dos primers classificats de la lliga

21 Gener 2018 Àngel Garreta
Prats intenta aturar la cursa del visitant Ros Prats intenta aturar la cursa del visitant Ros Àngel Garreta

L'Europa B i la Guineueta han ofert un gran partit al capdavant del grup 2 de Segona Catalana, amb resultat final favorables als visitants (0-1).

Lliga · Jornada 18 · 21/01/17 · 16:30 hores

0 - 1 GUINEUETA

Primer contra segon i espectacle a la gespa. Sovint els duels entre equips punters de la taula i que tenen molt en joc es tornen ensopits, però res a veure aquest Europa-Guineueta. Després d'uns minuts molt competits, intensament disputats i igualats, Anguera ha tingut la primera opció pel cantó visitant, regatejant dins l'àrea i xutant finalment al lateral del pal curt. Dos minuts després ha arribat la resposta gracienca, amb una pentinada de cap creuada de Pol Grau que ha marxat lleugerament desviada.

Al descans s'ha arribat amb el 0-0 inicial però un bon regust a la graderia de partit de categoria superior. A la represa l'Europa ha tingut la pilota i la Guineueta, sense desmerèixer-la, ha mostrat més velocitat a la contra. Al minut 73 els visitants han avisat amb una falta directa d'Ambrojo que Joan Compte ha enviat a córner en una molt bona intervenció. No obstant, un minut després una pilota no refusada a l'àrea ha estat rematada de cap per Ferran, fent el 0-1 que seria definitiu.

Fins al final, nova intervenció de mèrit de Joan Compte a xut potent d'Andrade i darrera opció per a l'Europa en temps afegit de salvar un punt i l'average contra el líder. Ja amb el temps a punt d'esgotar-se, Guillem Albert ha centrat a l'àrea petita i Pau Mas, entrant amb tot a boca de canó, no ha pogut encertar la rematada cap a gol en una claríssima oportunitat que l'equip ha lamentat just sobre el xiulet final del matx.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Pau Mas, Dani Jares, Ayllon, Camps, Ferran Esteve, Prats (Alieu, 57'), Enrique, Pol Grau (Soto, 65') i Carreté (Rodon, 57').

GUINEUETA: Ruben, Marc, Andy, Ambrojo, Aitor, Manel, Froy (Andrade, 82'), Anguera (Hamza, 57'), Ros (Erik, 79'), Dani Álvarez (Ferran, 65') i Roger (Pepe, 46').

ÀRBITRE: German Rodríguez Roig (Vallès Occidental), assistit per Sergi Calzada Gall i Antonio Ramírez Plaza (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Enrique i Guillem Albert (Europa) i a Dani Álvarez i Ferran (Guineueta).

GOLS: 0-1 (Ferran, 73').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Abans de l'inici del partit el tècnic de l'Europa B, David Vilajoana, ha rebut un reconeixement del club pels seus 150 partits a la banqueta del Filial europeista.