CasaVicens

La remuntada queda a mig camí

26 Març 2023 Àngel Garreta
Partit molt competit Partit molt competit Maria Vidal

Partit on el Filial masculí de l'Europa ha anat de menys a més aquesta tarda al Nou Sardenya per a, finalment, empatar (2-2) contra l'Ascó.

Lliga · Jornada 22 · 26/03/23 · Estadi Nou Sardenya · 17:30 hores

EUROPA 2 - 2 ASCÓ

L'Europa ha sortit irregular al matx i ho ha pagat a tocar del quart d'hora del partit, quan Keon ha connectat un xut que ha entrat pel primer pal i ajustat a la fusta. La resposta gracienca, un mitja volta de Buba en forma de 'misto' i, uns segons després, un xut de Víctor que un defensa ha tret des de l'àrea petita.

Tot i el joc imprecís dels graciencs, l'empat ha arribat al minut 28 quan Buba ha connectat a la banda per a Jandro, qui ha apurat línia de fons i ha fet la passada de la mort a Cucu, qui ha marcat gol amb l'ajuda d'un lleuger toc al pal. Després de perdonar l'1-2 el visitant Emmanuel, una pilota tallada per l'Ascó en un intent de sortida a la contra, Sidi ha aprofitat per fer l'1-2 a dos minuts pel descans.

A la represa, l'Europa ha empatat als onze minuts en una falta lateral de Víctor, molt ben posada a l'àrea gran, i també molt ben tocada subtilment per Sergi per desviar la trajectòria al fons de la xarxa, fent impossible l'estirada del porter. Entre les opcions de victòria dels graciencs, una rematada de cap de Sergi que un defensa ha tret sota pals també amb el cap i un penal reclamat sobre Batu, jugador del Juvenil A que avui ha debutat amb el Filial, que l'àrbitre no ha considerat així.

EUROPA: Cordero, Shinn (Batu, 45'), Sicu, Dani, Gavarró (Pepe, 45'), Kengo (David, 69'), Jandro (Samsó, 76'), Cabezas (Sergi, 45'), Buba, Víctor i Cucu.

ASCÓ: Lluc, Cáliz, Roca, Arnau, Kono (Joan Roca, 67'), Cubells, Emmanuel (Nacho, 76'), Arco, Sidi, Hamza (Jawad, 87') i Jerez.

ÀRBITRE: Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental), assistit per Jordi Ortiz Torres i Ismael Douha Prieto (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Buba, David i Samsó (Europa) i a Arnau, Emmanuel, Cubells, Nacho i Jawad (Ascó).

GOLS: 0-1 (Kono, 14'); 1-1 (Cucu, 28'); 1-2 (Sidi, 43'); 2-2 (Sergi, 57').