CasaVicens

Lluitant per la cinquena posició

11 Maig 2019 Redacció
L'Europa B segueix mirant cap a dalt L'Europa B segueix mirant cap a dalt Andrés Satan

L'Europa B es va imposar al Singuerlín a l'estadi per 2-0 en un matx on els gols que van decidir l'encontre van arribar cap al final.

Lliga · Jornada 32 · 11/05/19 · 19:15 hores

2 - 0 SINGUERLÍN

bannercroniquesfilial

Segellada la permanència ja fa moltes jornades, l'objectiu del Filial escapulat dins la zona alta de la lliga és intentar acabar en cinquè lloc, la màxima alçada classificatòria possible matemàtiques en mà. Per tal d'intentar-ho, ahir a la tarda va tocar esperar fins als darrers 20 minuts de partit per deixar els punts a casa.

El primer temps va seguir el guió de les darreres jornades amb un Europa anant de menys a més, tant en evolució del joc com minimització d'errors. Cap a la mitja hora de joc, el Singuerlín va fer diana, però a instàncies de l'assistent el gol no va pujar al marcador. En una jugada embolicada amb molts rebots i amb el porter visitant intentant refusar la pilota, aquesta va picar en un defensa i va acabar topant al travesser en la millor opció europeista.

A la represa, la insistència escapulada va tenir el seu just premi al minut 70: Sergi Monsó va donar una magnífica assitència a Jan, qui va controlar la pilota i, sense pensar-s’ho, va xutar per sota les cames del porter per obrir el marcador. Deu minuts després, una centrada d'Ignasi va ser rematada de cap per Jan, veient com el porter refusava la pilota però mostrant-se atent Javi per aprofitar el rebot i fer el 2-0.

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Manu (Javi, 62'), Kengo, Kevin (Marc Vicente, 55'), Castells, Roldan (Rafa, 83'), Miki Puerto, Sergi Monsó, Caldú (Jan, 62') i Marc Muñoz.

SINGUERLÍN: Raúl, Marwan, Miguel, Daniel, Carlos López, Damian, Carlos Balcarreras, Francisco Javier (Mohamed, 77'), Joel, Carlos Rosas (Alberto, 75') i Alejandro.

ÀRBITRE: Gerard Justo Romero (Granollers), assistit per David Garcia Garcia i Àlex Campos Martínez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Marc Muñoz, Javi, Kengo i Jan (Europa) i a Carlos Balcarreras, Carlos López, Daniel i Damian (Singuerlín).

GOLS: 1-0 (Jan, 70'); 2-0 (Javi, 80').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa és actualment setè amb 49 punts.