Mantenint la dinàmica a dalt de tot

03 Desembre 2017 Redacció
Clara victòria a domicili Clara victòria a domicili Albert Ramírez

El líder no ha deixat opció per a la sorpresa a Can Dragó. L'Europa B s'ha imposat per un clar 1-4 al Piferrer i es manté primer classificat.

Lliga · Jornada 14 · 03/12/17 · 12 hores

PIFERRER
1 - 4 EUROPA

Els locals, recent ascendits a la categoria i fora del descens directe arran dels resultats positius que havien tingut en les darreres tres jornades, han obligat els escapulats a fer un bon partit per mantenir la posició de lideratge de la lliga. La primera meitat ha estat bona tenint en compte les numeroses baixes de l’equip, situació que s’ha agreujat al minut 13 amb la lesió de Guillem Albert, reemplaçat a la gespa per Marc Muñoz, jugador del Juvenil A que ha debutat amb l'Europa B fent un bon partit.

Al minut 18 i en una centrada d’Alieu, la línia defensiva local ha fet un mal refús i Enrique, de fort xut i ras al pal llarg, ha fet pujar el primer gol al marcador. A la primera meitat els escapulats han estat més incisius en el seu joc i el resultat podria haver augmentat en tres jugades -dos d’Enrique i una de Prats-, però no ha estat fins al darrer minut de la primera meitat que, en una bona jugada de Xavi Camps assistint a Pol, aquest ha acabat fent una bona centrada que ha aprofitat Alieu entrant al segon pal tot acompanyant la pilota al fons de la xarxa.

A la represa el Piferrer ha posat una marxa més i l'Europa B ha especulat massa minuts amb el resultat. En una jugada mal defensada el Piferrer ha fet l’1-2 posant la por al cos dels escapulats. En endavant, joc molt imprecís del Filial gracienc, amb alguna oportunitat per empatar dels locals. Finalment, però, quan més apretava el Piferrer, Pau Mas ha aconseguit entrant al segon pal en un córner marcant el tercer gol escapulat, fet que ha donat molta tranquil·litat. Al minut 80 d'encontre ha debutat també Iñaki Villalba, del Juvenil A, una altra mostra que les coses es fan bé a la base. Per rematar-ho, a dos minuts del final i en una passada llarga a Enrique, aquest, davant la sortida del porter, ha picat la pilota suaument aconseguint el definitiu quart gol del compte particular gracienc.

PIFERRER: Carlos, Kevin, Oriol (Antonio Sánchez, 76'), Alejandro, Pedro (Marc, 62'), David, Tobal, Keita (Rober, 62'), Naranjo, Edu i Santiago (Sato, 80').

EUROPA: Joan Compte, Ayllon, Pau Mas, Dani Jares, Guillem Albert (Marc, 13' i aquest per De la Iglesia, 67'), Camps, Pol Grau (Iñaki, 80'), Prats, Enrique, Rodon i Alieu.

ÀRBITRE: Said Houms (Barcelona), assistit per Daniel González Ibáñez i Raúl Torres Carnero (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a David, Santiago i a l'entrenador Javier Colinas (Piferrer) i a Marc (Europa).

GOLS: 0-1 (Enrique, 18'); 0-2 (Alieu, 44'); 1-2 (Naranjo, 46'); 1-3 (Pau Mas, 78'); 1-4 (Enrique, 88').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.