No aixequen cap

14 Març 2016 Nicolás Arlanzón
L'Europa cau al derbi de filials L'Europa cau al derbi de filials Nicolás Arlanzón

El Filial continua amb la seva ratxa negativa de derrotes després de caure contra el Martinenc en el derbi de filials per 0-2. Els escapulats no van tenir cap opció de guanyar davant un rival que va saber castigar els seus errors.

Lliga, Jornada 23 · Segona Catalana grup II · 13/03/16 · 19:30 hores

0 - 2 MARTINENC B

Un cop més, l’Europa va començar força millor que el seu contrincant durant els primers minuts de joc. Va fer-se ràpidament amb el control de la pilota i, per tant, del partit. No obstant, novament no va saber aprofitar aquest alt domini per avançar-se. Malgrat els seus continus intents de sorprendre al Martinenc atacant per les bandes, cap de les arribades dels graciencs durant el començament del partit va crear gaire perill. En aquest sentit, qui més mal va fer al rival va ser Rubi. El jugador del Primer Equip, que ahir va baixar a donar un cop de mà a un Filial castigat per les baixes i sancions, es va mostrar molt actiu durant aquests primers 45 minuts i gran part de les jugades perilloses de l’equip van portar el seu nom.

Quant al Martinenc, podria dir-se que va anar de menys a més amb el pas dels minuts. Veient el domini de la pilota de l’Europa, el conjunt visitant va preferir jugar a la contra aprofitant els espais que deixaven els jugadors graciencs. A més, van saber aprofitar al màxim cadascun dels errors que va cometre la defensa escapulada. Fruit d’un d’aquests va arribar el primer gol de la tarda, obra d’un incisiu Cristian que ja havia avisat uns minuts abans. En aquest cas, va aprofitar un mal rebuig de la defensa local en la sortida d’un córner per a rematar a plaer i superar a Enric. Amb aquest 0-1 les coses no van canviar gaire i els darrers minuts de la primera part van continuar amb una dinàmica força similar. Precisament, en aquests últims instants va arribar l’ocasió més clara de l’Europa amb un fluix cop de cap de Rubi que el porter visitant va acabar aturant.

A la represa, els graciecs es van retrobar amb els problemes que els acompanyen des de ja fa uns quants partits. Després del seu pas pels vestidors, el Martinenc es va fer amb el control absolut del partit, encara que va continuar jugant amb l’estil directe que ja havien desenvolupat a la primera part. Les seves contres van suposar un gran maldecap per a uns escapulats que van anar desapareixent amb el pas dels minuts. El tècnic escapultat va intentar variar la tònica del partit amb l’entrada de nous jugadors. La seva entrada es va notar perquè físicament estaven més frescos, però l'Europa B va seguir sense idees i imprecís en el seu joc. Aquesta manca de precisió va ser aprofitada pel Martinenc en el segon gol del partit quan només quedaven 5 minuts d'encontre. Els visitants van aprofitar una pèrdua d’Antonio al mig del camp per a muntar un contraatac que va culminar Gerard superant a Enric amb facilitat.

EUROPA: Enric, Guille (Antonio, 82’), Kevin, Antonio, Alex (Fidi, 23’), Josa, Camps, Victor (Ferran 57’), Rubi, Borrull (Ranera, 71’) i Valdés.

MARTINENC B: Tomas, Seguer, Vicente, Valles, Hermida, Sanchez, Ayllón (Hidalgo, 71’), Tarrés, Collins (Soler, 76’), Fernández (Kabia, 89’) i Faro.

ÀRBITRE: Oriol García, assistit per Jose Gómez i Xavier Ariño.

TARGETES: Grogues a Borrull i Josa (Europa) i a Sànchez, Seguer, Tarré, Ayllon, Faro i Soler (Martinenc B). Vermella directa a Juan Baro i Enrique Pla, integrants del cos tècnic del Matinenc B.

GOLS: 0-1 (Cristian, 26’); 0-2 (Gerard, 84’).

Jornada 24 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.