global blanc

Ensopegada en el debut del Filial masculí a la 3a RFEF

09 Setembre 2024

Derrota en el primer partit de la temporada pel conjunt de Jonathan.

El debut a la Tercera Federació no va començar amb bon peu pels interessos de l'Europa. El Filial masculí té l'objectiu de salvar la categoria per continuar formant jugadors per al Primer Equip en una lliga i una divisió més competitiva. El rival va ser l'AE Prat, que va quedar 5è a la mateixa categoria la temporada passada.

El partit va començar amb males notícies per l'Europa, ja que abans del minut 10 els tres centrals van rebre una targeta groga. Això va canviar els esquemes tàctics del conjunt escapulat, que no va poder arriscar tant durant el partit en la pressió alta. Al minut 14 Fernández, el dorsal 10 del Prat, amb l'ajuda d'un rebot va picar-li la pilota a Álvaro per sobre del cap va fer valdre el 0-1 que avançava els visitants. L'Europa va reclamar un possible penal en la jugada prèvia.

Les accions més destacades de la primera meitat van ser per part de l'Europa. Abans del descans, al minut 43 l'àrbitre va xiular un clar penal a favor de l'Europa, que va resoldre Valter per fer l'empat a u.

La segona part va estar molt disputada, però la veterania i experiència dels jugadors del Prat van desequilibrar el partit. Al minut 60, Coro, defensa del Prat va definir una bona arribada pel lateral i avançant, de nou, al Prat al marcador. El gol definitiu va arribar al 85, on Fernández va marcar l'1 a 3 definitiu per al Prat després d'una jugada pel lateral.

El següent rival serà la Fundació Esportiva Grama, diumenge 15 a les 11:45 a l'Estadi Municipal Nou de Santa Coloma.

EUROPA: Alvaro, Dani (Marc Fuster, 63'), Victor, Arnau (Abubacarry, 56'), Marc Anglès, Albert (Sergio, 74'), Julen (Alejandro, 56'), Marc Jurado, Ian, Valter (Aiman, 63'), Javier.

AE PRAT: Pablo Romero, David, Guillem, Hector, Dani, Ashot, Miguel, Ferran, Alejandro, Martín, Ivan.

ÀRBITRE: Pol Fonts, Pau Camara, Lluis Quero.

GOLS: 0-1 (Miguel), 1-1 (Valter), 1-2 (Ashot), 1-3 (Miguel).