Nova derrota del Filial a casa

09 Octubre 2016 Nicolás Arlanzón
Una jugada del partit disputat avui a l'estadi Una jugada del partit disputat avui a l'estadi Nicolás Arlanzón

Dos gols del Canyelles en tres minuts han suposat la tercera derrota consecutiva (1-2) d'un Europa B que encara no ha guanyat a casa.

Lliga · Jornada 6 · 09/10/16 · 17 hores

1 - 2 CANYELLES

Amb la intenció de sumar tres punts vitals per tal de sortir de la zona baixa de la classificació, l’Europa ha sortit al terreny de joc amb una alta intensitat que ha fet que dominés el partit durant els primers minuts. Amb una forta pressió, el Filial escapulat s’ha fet amb el control de la pilota, cosa que li ha permès començar a crear un cert perill davant un rival amb dificultats. Tot i això, la primera ocasió dels locals s’ha fet esperar fins el minut 23, quan Torrentbó ha aprofitat una bona centrada de Cuadri per a posar a prova per primera vegada a Joaquín.

A mesura que ha anat avançant el partit, el Canyelles s’ha anat fent fort des del darrere. Aprofitant els errors dels graciencs, ha matat el partit en tres minuts fatídics pels interessos dels europeistes. Al 25, Adrià ha aprofitat un error de Jares i ha fet el 0-1 amb un xut llunyà que Pablo no ha estat capaç de refusar. Tres minuts després, Silvestre ha marcat el 0-2 després d’un nou error en la sortida de la pilota de l’Europa. El jugador del Canyelles, aprofitant una bona jugada col·lectiva després de la recuperació de la possessió, ha batut el porter amb una bona definició. Amb dos gols en contra, els locals han trigat en reaccionar i, malgrat els intents d’apropar-se a la porteria rival, no han donat la sensació de ser capaços de remuntar el resultat en el primer període.

A la represa, els escapulats han millorat la seva imatge i, després que el Canyelles tornés a intentar sorprende des de la distància, han retallat diferències amb un gol de Ferran. L’extrem gracienc ha aprofitat una badada defensiva dels visitants per a fer l'1-2 amb un bon xut amb l’esquerra davant el porter. El gol ha suposat una injecció de moral pels de Vilajoana, que poc a poc han anat recuperant les sensacions del principi de partit. Quant al rival, el Canyelles ha defensat a mort el seu avantatge i, al contraatac, ha estat a punt d’augmentar-lo en diverses ocasions. Tot i els seus intents d’empatar el matx, l’Europa no ha comptat amb moltes ocasions realment clares al llarg de la segona part.

És cert que el quadre local s’ha apropat amb perill a la porteria defensada per Joaquín, però poques jugades han acabat amb una rematada compromesa pel porter. El partit ha arribat amb 1-2 a uns minuts finals plens de tensió degut a les discutides, per part de tots dos equips, decisions arbitrals. Al minut 90, els escapulats han demanat un penal per una empenta a Ferran dins l’àrea, mentre que els visitants l’han reclamat per unes mans de Marc.

EUROPA: Pablo, Ayllón (Marc, 66’), Andújar, Jares (Mas, 40’), Cuadrillero (Soto, 40’), Prats (Siyul, 77’), Grau (González, 77’), Varona, Carreté, Torrentbó i Ferran.

CANYELLES: Joaquín, Saúl, Daniel, Jordi, Manu, Ismael (Abril, 73’), Rubén (Astasio, 66’), Carlos (Xavi, 61’), Adrià (Eric, 66’), Silvestre (Salvador, 61’) i Asoev.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Alonso, assistit per Daniel García i Alexandre Justo.

TARGETES: Grogues a Torrentbó (Europa) i a Rubén, Silvestre, Manu, Carlos, Astasio, Eric i Joaquín (Canyelles).

GOLS: 0-1 (Adirà, 25’); 0-2 (Silvestre, 28’); 1-2 (Ferran, 53’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.