Oportunitat perduda de posar-se colíder

03 Desembre 2023 Oriol Rosell
Derrota a l'Estadi Derrota a l'Estadi Àngel Garreta

El Filial masculí perd el primer partit de la temporada com a local contra l'Horta (2-3) i no pot sumar cap punt en una fluixa tarda a l'Estadi.

Lliga · Jornada 12 · 03/12/23 · Estadi Nou Sardenya · 17 hores

2 - 3 HORTA

Les coses s’han posat complicades per l’Europa des de l’inici. Al minut quatre, l'exescapulat Vilajosana ha fet una jugada de mag dins l’àrea per marcar el primer dels visitants. Al minut 14, però, Julen ha marcat un golàs responent al gol de l’Horta, amb un xut des de fora de l´àrea que ha anat rassa pel pal de la porteria d’Aleix.

A deu minuts del descans, l’Horta ha avisat que no havia vingut al Nou Sardenya a empatar i ha estavellat una pilota al pal en un xut de corner olímpic. A la segona part l'equip visitant no ha baixat la intensitat i Clarà, al minut 50, ha aprofitat un rebot dins l’àrea en una jugada de córner per fer l'1-2. Al minut 73, l’Horta ha augmentat la diferència al marcador amb una passada de la mort de Gibert que Otman només ha hagut d’empènyer dins la porteria de Cordero.

L’Europa ha retallat diferències al minut 80 amb un xut de penal provocat per Buba i resolt per Adnane, però l’Horta ha fet una molt bona defensa i l’Europa no ha pogut generar perill ni trobar el gol de l’empat. El Filial segueix a la zona alta amb els mateixos punts que el Valls (segon) i a dos punts del líder, el filial del Sabadell.

EUROPA: Cordero, Bezis (Jandro, 74’), Sicu, Ibar, Morlans, Cardelús (Celma, 74’), Marc (Samsó, 61’), Sergi, Adnane, Julen (Buba, 61’) i Aiman (Sergi, 74’).

HORTA: Aleix, Aregall, Josa, Jordi (Otman, 55’), Vives (Bruno, 61’), Ricki (Cifuentes, 75’), Rodri, Kevin, Vilajosana (Gibert, 65’), Mario, Clarà.

ÀRBITRES: Carlos López López (Barcelona), assistit per Jordi Torres Luque (Vallès Occidental) i Jaume Pérez Sánchez (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Julen i Ibar (Europa) i a Jordi, Víctor, Mario, Aleix i Rubén (Horta).

GOLS: 0-1 (Vilajosana, 5’); 1-1 (Julen, 14’); 1-2 (Clarà, 50’); 1-3 (Ricki, 73’); 2-3 (Adnane -p-, 80’).