Pas de gegant cap a la Superlliga!

07 Maig 2023 Redacció
El Filial, amb pas ferm El Filial, amb pas ferm Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Un gol de Jandro al minut 13 del primer temps ha servit per donar tres punts d'or al Filial de l'Europa al camp del Santboià (0-1) i superar un rival directe.

Lliga · Jornada 27 · 07/05/23 · Mpal. Joan Baptista Milà · 12 hores

SANTBOIÀ 0 - 1 EUROPA

En una primera parti distretat, l'Europa s'ha avançat aprofitant un error defensiu local en una pilota llarga que el Santboià no ha sabut treure. El cuir s'ha quedat a mig camí entre la defensa i el porter i Jandro, el més ràpid de tots, ha aprofitat per superar el porter i marcar a porta buida. El duel ha estat marcat pel migcampisme dels dos equips. Al primer temps, el Santboià pràcticament no ha arribat a porteria i l'Europa ha tingut un parell més d'ocasions sense encert.

A la represa, l'Europa ha tingut dues ocasions clares per ampliar distàncies, però tampoc ha sabut tancar definitivament el marcador per no haver de patir als minuts finals. El triomf deixa l'equip molt ben posicionat dins el grupet capdavanter de la lliga per a intentar participar l'any vinent en la creació de la nova Superlliga, la que serà la màxima categoria amateur de la FCF.

SANTBOIÀ: Vale, Rolo, Peñas, Marcos (Villegas, 84'), Sergi, Robert, Abde (Ferri, 74'), Oltra, Arnau (Chicano, 58'), Batista (Xavi, 74') i Guille (Lucas, 58').

EUROPA: Cordero, Manel, Dani, Boriko, Morlans, Sergi, Jandro (Buba, 76'), Cabezas (Pol Aldabó, 88'), Adnane (Sicu, 89'), Víctor i Michael (Samsó, 84').

ÀRBITRE: Albert Pérez Parest (Tarragona), assistit per Alejandro Sospedra Roca i Sergio Castillo Ledesma (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Oltra i Peñas (Santboià) i a Adnane, Boriko, Gavarró, Kengo, Morlans, Buba, Sicu i el tècnic Jonathan Ruiz (Europa).

GOLS: 0-1 (Jandro, 13').

Primera Catalana, Grup III.

Victòria de pes contra un rival directe per intentar entrar al grupet de Superlliga.