Per l'Europa que no sigui dit

13 Maig 2018 Redacció
Imatge de la primera volta entre Europa i Masnou Imatge de la primera volta entre Europa i Masnou Arxiu CE Europa (Santi Castro)

L'Europa B ha guanyat aquest matí al Masnou (0-1) forçant que siguin les matemàtiques les que indiquin fins quan dura la lluita per la promoció.

Lliga · Jornada 32 · 13/05/18 · 12 hores

MASNOU
0 - 1 EUROPA

Els rivals van guanyant i l'Europa també. A falta de sis punts per tancar la lliga, l'Europa té la promoció d'ascens a quatre. El repte és virtualment molt i molt difícil, però els escapulats esgoten les seves opcions a base de victòries. La d'aquest matí, a domicili contra el Masnou.

El partit ha estat controlat en tot moment pels escapulats, que han deixat perdre nombroses ocasions de gol, fet que podria haver provocat algun ensurt però que gràcies a la gran tasca defensiva de l’equip no ha estat així. El marcador s’ha estrenat d'hora amb una gran jugada individual de Guillem Albert, que en una de les seves cavalcades per banda dreta, després de diverses parets i una conducció en zig-zag, ha trepitjat àrea i de xut ras al pal curt ha aconseguit marcar el 0-1.

A la segona part, després de l’expulsió del local Gerard Coronado als set minuts -per doble cartulina groga-, els escapulats han controlat el partit però la manca d’encert i precisió en els darrers metres ha impedit augmentar el resultat i evitar el patiment final. Tot i així, tres nous punts per a seguir pressionant la zona alta de la taula tot esgotant les opcions de promoció.

MASNOU: Pablo, Moha, Osuna, Marc Reyes, Marc Lombardo (Nieto, 85'), Matias, Pol (Roberto, 74'), Dani Romero, Álex, Mendoza i Gerard Coronado.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Marc Vicente, Pons, Ayllon, Camps, Ferran Esteve (Joan Pijuan, 87'), Prats, Soto, Enrique i Carreté (Pol Grau, 63').

ÀRBITRE: Kevin Blanco Esteban (Vallès Occidental), assistit per Sergio De Juan Ortega i Ivan Martín Galban (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Dani Romero, Gerard Coronado -dues i expulsió minut 52-, Mendoza i Marc Reyes (Masnou) i a Joan Compte, Enrique, Pons i Pol Grau (Europa).

GOLS: 0-1 (Guillem Albert, 6').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Al campionat li resten 6 punts. L'Europa està a 4 de distància de la segona plaça, la de promoció d'ascens.