Primer partit sense punts del 2024

23 Març 2024 Redacció
Una jugada del matx d'aquesta tarda a Vic Una jugada del matx d'aquesta tarda a Vic David Pallarols (UE Vic)

El Filial masculí ha concedit la primera derrota d'aquest any natural al camp del Vic. Malgrat les opcions de gol, no s'ha aconseguit empatar.

Lliga · Jornada 23 · 23/03/24 · Mpal. Hipòlit Planàs · 16 hores

VIC
1 - 0 EUROPA

Primer temps de l'encontre molt disputat on tots dos equips han gaudit de diverses ocasions clares de gol, mostrant efectivitat els locals al quart d'hora, aprofitant una pèrdua gracienca al mig del camp i amb la defensa visitant oberta, per fer l'únic gol del partit.

A la represa, l'Europa podria haver empatat en una rematada de Sicu que el travesser ha impedit que anés a dins. A l'altre cantó, ja al darrer minut del temps reglamentari, Flavio ha fregat el pal en el que podria haver sigut el 2-0 pel Vic. En general, un partit de mèrit dels locals i no tan inspirat com habitualment del cantó europeista.

VIC: Mora, Busquets, Bertrana, Riera (Biel Rodríguez, 85'), Ignasi (Canillo, 72'), Quer (Max Morell, 55'), Flavio, Campasol, Colomer (Grifell, 62'), Cunill i Hospital.

EUROPA: Álvaro, Jurado, Sicu (Jandro, 81'), Ibar, Morlans, Anglès, Julen (Aoi, 81'), Sergi, Buba (Aiman, 55'), Samsó (Cardelús, 72') i Haitam.

ÀRBITRE: Joel Garriga Alonso (Tarragona), assistit per Aleix Solé Tosas i Pau Càmara Tolós (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Busquets, Ignasi, Quer, Canillo i Grifell (Vic) i a Sergi, el segon tècnic Alberto Andolz i el fisioterapeuta Pau Serret (Europa).

GOLS: 1-0 (Ignasi, 14').