Primer punt a domicili... i perdonant!

16 Octubre 2022 Redacció
Una jugada del matx disputat a Molins de Rei Una jugada del matx disputat a Molins de Rei Adrià Miralles

El Filial masculí ha empatat a Molins de Rei (1-1) un partit on ha igualat l'1-0 dels locals i on ha perdonat el segon des del punt de penal.

Lliga · Jornada 3 · 16/10/22 · 12:00 h. · Mpal. Josep Raich

MOLINS DE REI
1 - 1 EUROPA

Cúmul de mèrits i ocasions per a l'Europa per tal de tornar a Gràcia amb tres punts i no pas un al sarró. Durant els primers 20 minuts de partit el conjunt gracienc ha estat molt bé sobre el terreny de joc, pressionant a dalt i tenint fins a tres ocasions clares de gol. El que acostuma a passar en situacions així és que, amb poc, et poden fer un gol en contra: mans dins l'àrea i penal favorable al Molins que Oleguer ha transformat en l'1-0.

L'Europa ha seguit confiant en les seves possibilitats i el seu joc i així, en una jugada per banda ben portada per Gabi, aquest ha passat en profunditat a Jandro qui, a l'àrea, ha retallat i ha xutat per a dur l'empat a l'electrònic. Els graciencs han seguit fent bons minuts -en algunes estones amb el Molins també volent dir la seva-, fins arribar al descans.

A la represa, domini total sense fructificar. El Filial europeista ha topat fins a dues vegades contra el pal i fins i tot al minut 85 Michael ha fallat un llançament des del punt de penal. Finalment, doncs, un punt que pot saber a poc però que és el primer fora de casa en aquest inici de la Primera Catalana.

MOLINS DE REI: Samuel, Marc, Mario (Pau Méndez, 69'), Marc Méndez (Aleix, 61'), Oleguer, Riera (Maillo, 81'), Gosa, Hugo (Eitan, 73'), Josele (Osorio, 73'), Morgado i Dani.

EUROPA: Soler, Morlans, Sicu, Pol, Boriko (Shinn, 69'), Gavarró, Jandro (Álvaro, 69'), Sergi (Dani, 87'), Gabi (Buba, 61'), Kengo i Michael.

ÀRBITRE: José Jareño Gil (Tarragona), assistit per Juan Balsera Martín i Iker Soro Tocino (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Mario, Marc, Morgado, Hugo, Oleguer i Dani (Molins de Rei) i a Boriko i Gavarró (Europa).

GOLS: 1-0 (Oleguer -p-, 20'); 1-1 (Jandro, 33').