Primera derrota del curs

29 Setembre 2019 Redacció
Imatge d'un partit de l'Europa B aquesta temporada Imatge d'un partit de l'Europa B aquesta temporada Arxiu CE Europa (Fran Capell)

L'Europa B ha perdut per la mínima diferència (1-0) en la seva visita al camp del Cirera. Els escapulats encaixen la primera derrota en lliga.

Lliga · Jornada 4 · 29/09/19 · 17 hores

CIRERA
1 - 0 EUROPA

Un matiner gol als cinc minuts d'encontre ha acabat decidint un matx on l'Europa ha tingut més d'una desena d'ocasions de gol per no marxar de buit. Les primeres ocasions, només començar: Fran no ha encertat un mà a mà amb el porter i Miki Puerto, en mateixa situació, Antonio ha guanyat la partida.

El Cirera ha aprofitat una falta lateral i refusada per la defensa gracienca per fer el gol del matx. El rebot ha caigut a la frontal, el xut ha rebotat i ha acabat entrant a la porteria. El conjunt local s'ha tancat arran del gol i l'Europa ha seguit fent ocasions jugant força bé, però avui no era el dia.

Javi i Ricki haurien pogut moure el marcador dins encara de la primera part, però els locals han sortit sencers de les embranzides visitants. A la represa l'Europa ha seguit en la mateixa línia, si bé el Cirera n'ha tingut una molt clara que Tomás ha pogut aturar. Les constants faltes i pèrdues de temps, permeses per l'arbitratge, han impedit una millor fluidesa del futbol al tram final. L'aspecte positu, els debuts dels juvenils Pol Morlans i Reda Zaroual amb l'Europa B.

CIRERA: Antonio, Joaquín, Izar, Baba (Gianluca, 18'), Ousmane, Bernat, Álvaro (Carlos, 89'), Ibrahima (David, 79'), Marc, Cristian i Ibu (Aleix, 66').

EUROPA: Tomás, Jesús (Víctor, 45'), Marc (Gerard, 79'), Pau, Pol, Kengo, Fran, Miki Puerto, Javi (Reda, 67'), Ricki i Caldú (Morlans, 45').

ÀRBITRE: Sergio Gallardo Martín (Granollers), assistit per Ramon Vilageliu Arnella i Mohamed Reda Douief (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Marc, Izar i Aleix (Cirera) i a Pau (Europa).

GOLS: 1-0 (Izar, 5').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.